Par

Produse bio naturale pentru ingrijirea, spalarea parului si pentru vopsirea parului: vopsea henna naturala, sampoane bio pentru par gras, par uscat, par vopsit chimic, par degradat, par cu matreata, balsam de par bio pentru volum, par uscat, vopsit, pudre ayurvedice tratament pentru par (bhringraj, kapoor kachli, neem, curcuma, manjistha, amla, ...

Produse bio naturale pentru ingrijirea, spalarea parului si pentru vopsirea parului: vopsea henna naturala, sampoane bio pentru par gras, par uscat, par vopsit chimic, par degradat, par cu matreata, balsam de par bio pentru volum, par uscat, vopsit, pudre ayurvedice tratament pentru par (bhringraj, kapoor kachli, neem, curcuma, manjistha, amla, cassia, tulsi, nagar motha), tratament anticadere par, tratament stimulare crestere par 100% natural, henna neutra. Gama variata de vopsele de par naturale, Made in India, pentru o vopsire 100% naturala: henna blond, henna saten, henna rosu, henna negru, indigo, etc.

Mai multe

Par Contine 60 produse.

Subcategorii

  • Vopsea de par Bio

    Henna, lawsonia inermis, este o vopsea de par naturala folosita in India de mii de ani. Coloreaza parul in nuante de rosu in functie de culoarea naturala a parului. Vopseste parul alb, firele albe si parul vopsit himic.

    Henna se amesteca cu alte pudre vegetale (indigo, curcuma, etc) pentru a obtine nuante diverse de saten (deschis, nuca, inchis), negru sau blond.

    Pentru un par sanatos, catifelat si stralucitor, renunata la chimicale si alege o vopsea de par naturala! Alege o vopsea henna Khadi!

pe pagina
Se afiseaza 1-32 din 60 articole
Se afiseaza 1-32 din 60 articole