• Set
Tratament anticadere par cu rozmarin si plante indiene

Tratament anticadere par cu rozmarin si plante indiene

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Le erbe di Janas   |  
FED_CAD50  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 72,00 Lei
72,00 Lei cu TVA

In loc de 74,00 Lei

  • Caderea parului s-a accentuat si a devenit o problema care te ingrijoreza? Parul se subtiaza pe zi ce trece?
  • Cauti un tratament eficient pentru a combate caderea parului?
  • Incearca setul anticadere par cu rozmarin si plante indiene.
  • Ideal pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul gras deoarece nu ingrasa parul.

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament anticadere par cu rozmarin si plante indiene

Firele de par ramase in perie sunt din ce in ce mai multe? Cauti un remediu eficient pentru aceasta problema, insa nu vrei sa folosesti produsele conventionale din comert care sunt pline de chimicale si pot avea efecte secundare negative asupra podoabei capilare?

Daca esti ingrijorata sau nu tolerezi prea bine caderea parului, este momentul ideal sa incerci setul anticadere par cu rozmarin si plante indiene. Setul este format din 2 produse: un elixir cu plante indiene anti-cadere par Erbe di Janas si o apa florala de rozmarin Biofficina Toscana. Ideal pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul gras, cu tendinta de ingrasare.

Utilizare: elixirul se amesteca cu apa de rozmarin iar solutia astfel obtinuta se foloseste de cel putin 2 ori pe saptamana ca remediu anti-cadere par. Se pulverizeaza la nivelul scalpului si se maseaza delicat. Nu necesita clatire.

Elixirul contine plante Indiene care combat eficient caderea si stimuleaza cresterea parului: brahmi, bhringraj, methi, amla. 

Rozmarinul este o planta foarte eficienta impotriva caderii parului. Te ajuta sa-ti pastrezi bogatia podoabei capilare, dar si sa o insanatosesti. Intareste radacina firului de par si adjuvant in tratarea afectiunilor scalpului (matreata).

Ingrediente elixir: Bacopa monnieri extract*, Myrtus communis extract*, Eclipta alba extract*, Trigonella foenum graecum extract*, Emblica officinalis extract*, Arctium lappa extract*, Alcohol*

* ingrediente bio

Ingrediente apa de rozmarin: Rosmarinus officinalis water*, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, citric acid.

* ingrediente bio

Alege tipul de Par
Cadere par
Nou

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

F bun

Fără cuvinte, folosit cu regularitate, se vede diferenta. Felicitări!


group_work .