Pasta de dinti Sea Fresh anti-placa, 170g - Jason
Pasta de dinti Sea Fresh anti-placa, 170g - Jason
Pasta de dinti Sea Fresh anti-placa, 170g - Jason
Pasta de dinti Sea Fresh anti-placa, 170g - Jason

Pasta de dinti Sea Fresh anti-placa, 119g - Jason

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Jason   |  
FED_JSEAFRESH  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 56,00 Lei
56,00 Lei cu TVA
  • Pentru o igiena orala naturala alege Pasta de dinti cu efect antitartru Sea Fresh de la Jason.
  • Intareste smaltul dintilor, elimina depunerile de tartru responsabile de aparitia cariilor, albeste dintii in mod natural si lasa o senzatie indelungata de curatenie si prospetime.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta de dinti naturala Sea Fresh pentru prevenirea tartrului si a cariilor Jason, 119g

Special conceputa pentru dinti sanatosi, pasta de dinti Sea Fresh Jason contine alge chlorella, bogate in proteine si antioxidanti, care ajuta la pastrarea dintilor puternici, un mix de ingrediente naturale care previn acumularea de tartru si lupta impotriva bacteriilor, ulei de menta care improspateaza respiratia si ingrediente abrazive (pudra de bambus, calciu, bicarbonat de sodiu) care indeparteaza eficient, dar in mod delicat, tartrul prevenind astfel formarea cariilor.  Nu contine fluor.

Pasta de dinti Sea Fresh contine: menta, aloe vera, pulbere de bambus, extract de grapefruit, extract de patrunjel, extract de alge chlorella, extract de susan salbatic, extract de stevie, bicarbonat.

Pasta de dinti Sea Fresh Jason NU CONTINE:  fluor, SLS, parabeni, colorantin sintetici, indulcitori artificiali, zaharina, gluten, propylen glycol.

Folosire: Adultii si copii cu varste de peste 2 ani sau mai mari trebuie sa se spele dupa fiecare masa (sau de cel putin 2 ori pe zi sau in conformitate cu instructiunile unui medic dentist). Copii cu varsta sub 6 ani ar trebui sa utilizeze o cantitate mica de pasta, cat un bob de mazare si sa fie supravegheati daca e necesar. Pentru copii sub 2 ani, trebuie sa consultati medicul dentist inainte de utilizare.

Ingrediente: Glycerin, Water (Aqua), Hydrated Silica, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Menthol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Triacetin, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Flavor

Nou

JASON Natural Products, producator de cosmetice sanatoase din 1959, a fost un pionier al produselor naturale pentru intreaga familie, oferind consumatorilor o alternativa eficienta si ecologica la produsele cosmetice pline de chimicale din comert. 

Deodorantele Jason ofera o protectie naturala eficienta impotriva transpiratiei, Nu contin aluminiu, alcool sau parabeni, previn cresterea microorganismelor responsabile de mirosul neplacut, confera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile.

Pastele de dinti Jason sunt ideale pentru a pastra sanatatea cavitatii bucale. Contribuie la o dantura sanatoasa pentru ca protejeaza impotriva tartrului si a cariilor, ajuta la indepartarea petelor de pe suprafata dintilor in mod natural, ofera dintilor stralucire si combat respiratia neplacuta.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .