Inalbitor pete dificile cu oxigen activ, 550g - Biopuro

Inalbitor pete dificile cu oxigen activ, 550g - Biopuro

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : BioPuro   |  
BPURO07  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 28,00 Lei
28,00 Lei cu TVA

Datorita oxigenului activ, inalbitorul ecologic BioPuro elimina cu usurinta petele difcile de machiaj, ciocolata, vin, transpiratie sau diferite sosuri. Pe langa acesta, contine ingrediente ecologice care fac produsul adecvat si pentru hainutele bebelusilor sau a copiilor. Nu este recomandat pentru matase, lana, aplicarea direct pe piele, tesaturi delicate, parchet sau lemn.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Inalbitor ecologic pentru indepartarea petelor, 550gr - Biopuro

Igienizeaza si elimina mirosurile din tesuturi gratie actiunii igienizante a oxigenului activ. Elimina petele dificile de sosuri, vin, ciocolata, machiaj si transpiratie. Ideal pentru echipamentul sportiv si  hainutele copiilor. A nu se utiliza pentru lana, matase, piele, tesuturi delicate. A nu se utiliza pe lemn si parchet.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.  Flaconul BioPuro este realizat dintr-un plastic ecologic obtinut in urma procesului de fermentare al trestiei de zahar. Nu contine enzime, inalbitori optici.

Utilizare:

Masina de spalat rufe: 25gr in compartimentul pentru detergent impreuna cu acesta. Temperatura minima de spalare 30°C

Spalare manuala: 25gr in apa calduta - rufele se lasa la inmuiat timp de 30 minute in apa, dupa care se spala

Indepartare de mirosuri neplacute si pete greu de indepartat: se presareaza 25g de pulbere peste vase, se adauga apa calduta si detergentul de vase si se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se spala. Dupa ce trec cele 10 minute, spalati si limpeziti vasele.

Igienizare podele si suprafe: se dizolva 50g de pulbere in 5 litri de apa calduta impreuna cu detergentul.

Pentru murdarie greu de indepartat sau mucegai, se lasa sa actioneze timp de o ora dupa care se clateste.

Ingrediente: Sodium carbonate peroxide (inalbitor cu oxigen activ de origine minerala), Citrus aurantium dulcis peel oil* (ulei esential de portocale dulci)

Nou

Daca iti doresti o baie stralucitoare ca in reclame atunci ai nevoie de detergentul bio pentru baie Biopuro care elimina eficient murdaria (depunerile de calcer, urmele de sapun sau de pasta de dinti, petele de murdarie si apa).

In bucatarie te ajuta solutia degresanta Biopuro care elimina cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa lasand suprafetele stralucind de curatenie. In bucatarie un aliant de nadejde este si detergentul de vase care lasa vesela stralucitor de curata.

In plus, gama Purobio contine o solutie pentru curatarea geamurilor de praf, murdarie si amprente, detergenti ecologici pentru rufe albe, colorate, negre, balsam de rufe si detergent bio fara parfum pentru hainele bebelusilor si ale copiilor.

Detergenti ecologici, hipoalergenici, concentrati, fara chimicale nocive, pentru rufe impecabile si o casa perfect curata. Certificati ecologic de AIAB, Italia.

Produsele pentru ingrijirea casei si detergentii ecologici Biopuro nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

albeşte

Bună ziua, sunt foarte mulţumită de produs, albeşte într-adevăr şi scoate şi petele. Numai bine


group_work .