Pasta modelare sprancene Maro Cald 02 BrowMade - PuroBio
Pasta modelare sprancene Maro Cald 02 BrowMade - PuroBio
Pasta modelare sprancene Maro Cald 02 BrowMade - PuroBio
Pasta modelare sprancene Maro Cald 02 BrowMade - PuroBio

Pasta modelare sprancene Maro Cald 02 BrowMade - PuroBio

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBC355  |  

Stoc epuizat
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA

Pasta pentru sprancene BrowMade este produsul ideal pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor. Pomada pentru sprancene confera sprancenelor o culoare intensa, are o formula catifelata care nu usuca, se aplica usor si are aderenta maxima.

Disponibila in 4 nuante: Cenusiu 01, Maro Cald 02, Maro Inchis 03 si Carbune 04

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta modelare sprancene Maro Cald 02 BrowMade - PuroBio


Pasta pentru sprancene cu textura compacta pentru sprancene definite, perfecte si o privire intensa. Are o textura omogena, se aplica si se distribuie usor. O mica cantitate de pasta pentru sprancene este suficienta pentru un efect natural; pentru un rezultat intens si indraznet se recomanda aplicari repetate.

Pomada pentru sprancene BrowMade PuroBIO contine ulei de jojoba bio care permite distribuirea uniforma a produsului si ingrediente naturale (ceara din seminte de floarea soarelui si ceara de carnauba) care asigura o aderenta maxima, fara sa incarce sprancenele.

Mineralele confera o textura mata, rezistenta si totodata usoara si au efect de reglare a sebumului.


Mod de utilizare:

PASUL 1:  pieptanati sprancenele folosind pensula nr 14

PASUL 2: aplicati o mica cantitate de produs cu ajutorul pensulei nr 13, in directia cresterii firelor de par, de la coltul intern pana la cel extern.

PASUL 3: Folositi pensula nr 14 pentru a uniformiza produsul pe sprancene.


Important! A nu se pastra langa surse de caldura sau lumina. A se evita contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de infectii oculare. A nu se lasa la idemana copiilor.

Ingrediente: undecane, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, simmondsia chinensis seed oil / simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, tridecane, talc, caprylic/capric triglyceride, silica, hydrogenated castor oil, mica, copernicia cerifera cera / copernicia cerifera (carnauba) wax*, candelilla cera / euphorbia cerifera (candelilla) wax, lauroyl lysine, glyceryl behenate, trihydroxystearin, helianthus annuus seed cera / helianthus annuus (sunflower) seed wax, tocopherol, shorea robusta resin, rhus verniciflua peel cera / rhus verniciflua peel wax, helianthus annuus seed oil / helianthus annuus (sunflower) seed oil, ascorbyl palmitate

+/- Poate contine: ci 77891 / titanium dioxide, ci 77499 / iron oxides, ci 77491 / iron oxides, ci 77492 / iron oxides.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
Stock Limitat
on
Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .