Pasta modelare sprancene Maro Inchis 03 BrowMade - PuroBio
Pasta modelare sprancene Maro Inchis 03 BrowMade - PuroBio
Pasta modelare sprancene Maro Inchis 03 BrowMade - PuroBio
Pasta modelare sprancene Maro Inchis 03 BrowMade - PuroBio

Pasta modelare sprancene Maro Inchis 03 BrowMade - PuroBio

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Purobio Cosmetics   |  
PBC356  |  

Stoc epuizat
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA

Pasta pentru sprancene Maro Inchis 03 BrowMade PuroBIO este ideala pemtru crearea unui contur perfect al sprancenelor. Pomada pentru sprancene este naturala, contine ingrediente ce confera o aderenta maxima si o culoare intensa.

Disponibila in 4 nuante: Cenusiu 01, Maro Cald 02, Maro Inchis 03 si Carbune 04

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta modelare sprancene Maro Inchis 03 BrowMade - PuroBio


Pasta pentru sprancene cu textura compacta pentru sprancene definite, perfecte si o privire intensa. Are o textura omogena, se aplica si se distribuie usor. O mica cantitate de pasta pentru sprancene este suficienta pentru un efect natural; pentru un rezultat intens si indraznet se recomanda aplicari repetate.

Pomada pentru sprancene BrowMade PuroBIO contine ulei de jojoba bio care permite distribuirea uniforma a produsului si ingrediente naturale (ceara din seminte de floarea soarelui si ceara de carnauba) care asigura o aderenta maxima, fara sa incarce sprancenele.

Mineralele confera o textura mata, rezistenta si totodata usoara si au efect de reglare a sebumului.


Mod de utilizare:

PASUL 1:  pieptanati sprancenele folosind pensula nr 14

PASUL 2: aplicati o mica cantitate de produs cu ajutorul pensulei nr 13, in directia cresterii firelor de par, de la coltul intern pana la cel extern.

PASUL 3: Folositi pensula nr 14 pentru a uniformiza produsul pe sprancene.


Important! A nu se pastra langa surse de caldura sau lumina. A se evita contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de infectii oculare. A nu se lasa la idemana copiilor.

Ingrediente: undecane, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, simmondsia chinensis seed oil / simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, tridecane, talc, caprylic/capric triglyceride, silica, hydrogenated castor oil, mica, copernicia cerifera cera / copernicia cerifera (carnauba) wax*, candelilla cera / euphorbia cerifera (candelilla) wax, lauroyl lysine, glyceryl behenate, trihydroxystearin, helianthus annuus seed cera / helianthus annuus (sunflower) seed wax, tocopherol, shorea robusta resin, rhus verniciflua peel cera / rhus verniciflua peel wax, helianthus annuus seed oil / helianthus annuus (sunflower) seed oil, ascorbyl palmitate

+/- Poate contine: ci 77891 / titanium dioxide, ci 77499 / iron oxides, ci 77491 / iron oxides, ci 77492 / iron oxides.

 *ingredient bio

Nickel Tested
on
Nou

PuroBio Cosmetics - cand pasiunea pentru frumusete si respectul pentru natura se intalnesc!

PuroBio Cosmetics - gama variata de produse de make-up: fonduri de ten, BB Cream, rimel, creioane de ochi, buze & sprancene,  farduri de pleoape, corectoare creion si lichide, baze de machiaj pentru ten si ochi, rujuri creion, pudra bronzanta, pudra compacta, pensule si burete blender 3D

PuroBio Cosmetics - brand de produse de machiaj bio, Made in Italia, fara ingrediente nocive, testate bio de CCPB si Natrue

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj sanatoase la preturi accesibile

PuroBio Cosmetics - produse de machiaj curate ideale inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila, problematica si pentru femeile insarcinate

PuroBio Cosmetics - produse de make-up fara silicon, derivate din petrol, parabeni, conservanti si coloranti sintetici, parfum.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .