Balsam de par cu cocos si shikakai, 200ml - Khadi
Balsam de par cu cocos si shikakai, 200ml - Khadi
Cocos
Balsam de par cu cocos si shikakai, 200ml - Khadi
Balsam de par cu cocos si shikakai, 200ml - Khadi
Cocos

Balsam de par cu cocos si shikakai, 200ml - Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA101  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA
Balsam de par pentru toate tipurile de par cu ulei de cocos, shikakai si extract de hibiskus. Hraneste parul, ii confera volum, descurca parul facilitand pieptanarea.

Se poate folosi si ca balsam leave-in.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Balsam de par cu cocos si shikakai, 200ml - Khadi

Balsam de par, natural, cu ingrediente ayurvedice ideal pentru hidratarea parului si pentru o pieptanare mai usoara a parului dupa samponare. Hidrateaza, hraneste parul degradat, catifeleaza si ii confera stralucire si un aspect sanatos.

Efectul magic al balsamului elixir cu cocos si shikakai Ayurvedic se datoareaza elixirului Khadi, care este obtinut printr-un proces meticulos conform formulelor ayurvedice antice. Plantele medicinale, fructele si frunzele plantelor indiene sunt combinate intr-un amestec magic care are numeroase beneficii pentru scalp si par: hibiscus, shikakai, cocos, schinduf, aloe vera

Balsamul pentru par Khadi descurca parul, netezeste cuticulele, reface firul de par lasandu-l matasos. Uleiul de cocos contine vitamine si minerale care repara firul de par degradat, previne despicarea varfurilor si hidrateaza; pudra de shikakai imbunatateste elasticitatea firului de par si previne ruperea; extract de hibiskus, bogat in vitamine si minerale, reda parului suplete si stralucire, aloe vera hidrateaza, schinduful stimuleaza cresterea parului..

Utilizare: se aplica dupa samponare pe lungimea firului de par si se lasa sa actioneze cateva minute dupa care se clateste cu apa calda. Se poate folosi dupa fiecare spalare.

Tratament reparator: balsamul elixir Khadi se poate amesteca cu unul din uleiurile de par Khadi. Recomandam uleiul reparator Rose Repair sau uleiul Colore Care. Se aplica pe parul umed proaspat spalat, se lasa sa actioneze 30 minute dupa care se clateste cu apa calada.

In caz de par uscat, cret, degradat se poate folosi si ca balsam de par leave-in (fara clatire) cu conditia sa se foloseasca o cantitate foarte mica (cat un bob de mazare pentru parul pana pe umeri).

Balsamul elixir Khadi se poate folosi si pentru hidratarea parului ondulat, cret si  pentru definirea onduleurilor.


Utilizare impreuna cu alte produse Khadi:

Balsamul de par elixir cu cocos si shikakai Khadi se poate folosi impreuna cu:

- samponul cu shikakai si cocos Khadi ideal pentru stralucire, hidratare si volum
- samponul cu neem antimatreata si seboree Neem Balance Khadi care calmeaza scalpul iritat, combate si previne matreata
- samponul revitalizant Orange Vitality care curata in mod delicat scalpul gras si confera vitalitate parului
- samponul cu Amla Khadi - confera volum parului si intareste radacina. Regenereaza si vitaminizeaza parul.
- samponul pentru scalp sensibil Lavender Khadi - calmeaza scalpul si pruritul

Curatarea parului in Ayurveda: in lumea occidentala, spalarea parului este considerata o necesitate zilnica, in timp ce in ayurveda, spalarea parului are o semnificatie mai profunda, face parte dintr-o ceremonie holistica in care aura si corpul fizic nu doar sunt curatate, ci si eliberate de energiile negative. Cu ajutorul elixirului Khadi, la fiecare spalare,  mintea, trupul si sufletul sunt din nou in armonie.


Ingrediente: Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Glycerin***, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Sorbitan Caprylate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Betaine, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Pca Glyceryl Oleate, Sodium Pca, Parfum, Sodium Stearoyl Glutamate, Propanediol, Benzoic Acid, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Cetearyl Glucoside, Pca Ethyl Cocoyl Arginate, Limonene**, Linalool**, Glucose.

* ingredient bio, ** componente ulei esential

contine 99,7 % ingrediente de origine naturala

vegan
on
Alege tipul de Par
Par Gras, Matreata
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Balsamuri CG
bio
on
Stock Limitat
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .