Produse PuroBio Home

Aromaterapie cu produsele PuroBIO Home: parfumuri de camera cu betisoare, lumanari parfumate bio, sapunuri bio. Produsele emana un parfum relexant sau energizant, 100% natural, fara niciun risc pentru sanatate.

Lumanarea parfumata PuroBIO Home iti inunda simturile cu miresme intense si delicate in egala masura, elegante si rafinate  Emana un parfum 100% natural, creeaza o atmosfera confortabila, o oaza de liniste si relaxare unde te simti intotdeauna excelent.

Difuzorul de parfum cu betisoare PuroBIO Home emana un parfum relaxant pentru deconectarea si relaxarea totala a corpului si a mintii, sau afrodisiac, plin de vitalitate si energie, care incurajeaza buna dispozitia si ofera echilibrul perfect intre corp si minte.

Sapunul bio PuroBIO Home catifeleaza pielea si o lasa placut parfumata cu miresme energizante sau relexante, elegante si rafinate.

Mai putin
Lumanare parfumata eco Sweet 01 - PuroBio Home Lumanare parfumata eco Sweet 01 - PuroBio Home 2
Stoc epuizat
Lumanari Parfumate

Lumanare parfumata bio Sweet 01 - PuroBio Home

PuroBio Home
PBH201
47,00 Lei
Lumanarea parfumata Sweet iti inunda simturile cu miresme intense si delicate in egala masura, elegante si rafinate (migdale, zahar brun si vanilie).Emana un parfum 100% natural, creeaza o atmosfera confortabila, o oaza de liniste si relaxare unde te simti intotdeauna excelent. 
Lumanare parfumata eco Ironic 03 - PuroBio Home Lumanare parfumata eco Ironic 03 - PuroBio Home 2
Stoc epuizat
Lumanari Parfumate

Lumanare parfumata bio Ironic 03 - PuroBio Home

PuroBio Home
PBH203
47,00 Lei
Lumanarea parfumata Ironic 03 iti inunda simturile cu miresme intense si delicate in egala masura, elegante si rafinate (citrice, lavanda, vanilie si vata de zahar.).Emana un parfum 100% natural, creeaza o atmosfera confortabila, o oaza de liniste si relaxare unde te simti intotdeauna excelent. 
Sapun bio cu sapuniera Sweet 01 - PuroBio Home
  • -35%
Sapunuri

Sapun bio cu sapuniera Sweet - PuroBio Home

PuroBio Home
PBHK301
24,05 Lei 37,00 Lei
Setul Sweet este format dintr-un sapun bio cu unt de shea si ulei de masline si o sapuniera din fibre de bumbac. Sapunul este ideal pentru ten, corp si maini. Catifeleaza pielea si o lasa placut parfumata cu miresme intense si delicate in egala masura, relaxante, elegante si rafinate (migdale, zahar brun si vanilie).
Sapunuri

Sapun bio cu sapuniera Ironic - PuroBio Home

PuroBio Home
PBHK302
37,00 Lei
Setul Ironic este format dintr-un sapun bio cu unt de shea si ulei de masline si o sapuniera din fibre de bumbac. Sapunul este ideal pentru ten, corp si maini.Catifeleaza pielea si o lasa placut parfumata cu miresme intense si delicate in egala masura, relaxante, elegante si rafinate (lavanda si vanilie).
Sapun bio cu sapuniera Energy 03 - PuroBio Home
  • -35%
Stoc epuizat
Sapunuri

Sapun bio cu sapuniera Energy - PuroBio Home

PuroBio Home
PBHK303
24,05 Lei 37,00 Lei
Setul Energy este format dintr-un sapun bio cu unt de shea si ulei de masline si o sapuniera din fibre de bumbac. Sapunul este ideal pentru ten, corp si maini.Catifeleaza pielea si o lasa placut parfumata cu miresme intense si delicate in egala masura, energizante, elegante si rafinate (portocale, scortisoara si vanilie).
Sapun bio cu sapuniera Joy 05 - PuroBio Home
  • -35%
Sapunuri

Sapun bio cu sapuniera Joy - PuroBio Home

PuroBio Home
PBHK305
24,05 Lei 37,00 Lei
Setul Joy este format dintr-un sapun bio cu unt de shea si ulei de masline si o sapuniera din fibre de bumbac. Sapunul este ideal pentru ten, corp si maini.Catifeleaza pielea si o lasa placut parfumata cu miresme intense si delicate in egala masura, energizante, elegante si rafinate (menta, cocos si vanilie).
Produs adaugat in wishlist