Declaratia de Confidentialitate

 
Securitatea Datelor Personale

 • SC Orchidea Blu Eurotrade SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucarilor de Date cu Caracter Personal cu nr. 17546.
 • Informatiile cu caracter personal din formularul de comanda for fi folosite de catre Societate pentru prelucrarea si confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, prezentarea de oferte promotionale, anuntarea promotiilor in curs, comert cu amanuntul prin corespondenta, mesaje publicitare, efectuarea de statistici, etc.
 • Societatea se obliga sa nu faca public sau sa vanda baza de date continand datele personale ale clientilor.
 • Clientii sunt obligati sa furnizeze informatiile cu caracter personal intrucat acestea sunt necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii propriilor date personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa info@khadi.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
 • Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Societatea nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice erore sau defectiuni ale softului utilizat pentru realizarea si gazduirea site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.khadi.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Obligatiile clientilor la inregistrare

 • Clientii se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre propria identitate in momentul in care se inregistreaza pe site ca utilizatori.
 • In situatia in care consideramca aceasta obligatie nu este respectata de catre clienti, ne rezervam dreptul sa le blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 • Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa alegeti un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. 

Newsletter

 • Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.khadi.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare.
 • Mesajele nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din partea de jos a fiecarui e-mail.
 • Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
 • Abonatii newsletter-ului www.khadi.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura si nici continutul mesajelor respective.
 • www.khadi.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca considera ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.