Vrei sa fii distribuitor de cosmetice ayurvedice Khadi? Saimara Bio, importator Khadi in Romania, cauta magazine partenere pentru distributia de cosmetice si vopsele de par Khadi!

Doriti sa promovati conceptul bio comercializand produse cosmetice bio de calitate? Sunteti interesati sa extindeti portofoliul de produse al companiei Dvs.? Doriti sa deschideti un magazin cu produse cosmetice, produse naturiste sau un centru de infrumusetare si cautati un furnizor de incredere?

Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este DA, contactati-ne pe adresa info@khadi.ro pentru a primi oferta nostra de colaborare.

Oferta noastra vine in intampinarea unei nevoi a consumatorului modern si informat, manifestata plenar in ultimul timp, de revenire la natura, la principiile naturale de vindecare, la un concept de abordare a frumusetii menit sa echilibreze aspiratia catre frumusetea exterioara cu armonia launtrica.


Ayurveda, ca exponent al celui mai vechi sistem de medicina din lume, ale carui origini se trag din India, acolo unde, vreme de milenii, oamenii au exploatat virtutile vindecatoare ale plantelor aromatice si de leac, propune consumatorului modern tocmai o astfel de abordare conceptuala a frumusetii.

Acesta este motivul pentru care firma noastra, Sc Saimara Bio s.r.l., a ales sa aduca pe piata romaneasca produsele cosmetice ayurvedice Khadi, destinate ingrijirii complexe a tenului, trupului si parului.

Filosofia noastra imbina virtutile plantelor aromatice si medicinale cu multiplele valente ale fructelor, oferindu-le tuturor celor dornici posibilitatea de a-si cultiva frumusetea in armonie cu darurile fabuloase cu care natura ne-a inzestrat. In plus, produsele noastre va ofera posibilitatea de a explora universul nemarginit al naturii, intr-o călătorie aducatoare de frumusete care incita, in egala masura, spiritul, desavarsind cautarea launtrica dupa frumusete cu revenirea la origini, intr-o întalnire misterioasa, alcatuita din îmbinarea perfecta a rafinamentului senzorial, definit prin sugestii olfactive si cromatice, cu vibratia calda si binefacatoare a Pamantului.

Cosmetice bio si naturale pe baza de aloe vera sau rosa mosqueta, suplimente alimentare bio si naturale (spirulina si noni bio), produse de compania Bioearth (Italia), produse destinate machiajului mineral, apartinand companiei engleze BareFaced Beauty, produse pentru epilat bio (ceară de zahăr bio, pentru saloanele cosmetice), produse de compania Allo'Nature din Franta, cosmetice bio destinate intregii familii, cum sunt cele apartinand companiei Bjobj din Italia, produse de machiaj bio si lacuri de unghii vegane, produse de compania franceza Avril, pudre ayurvedice pentru ten si par, care imbina virtutile lemnului de santal, cu trandafirul de Damasc, bhringraj, tulsi, neem, kapoor kachli si manjistha, apartinand brand-ului Le Erbe di Janas, produsele cosmetice bio pe baza de antioxidanti, destinate ingrijirii tenului si parului, ale brand-ului Biofficina Toscana, sau cosmeticele ayurvedice destinate ingrijirii tenului, corpului si parului apartinand Khadi, toate acestea si multe altele sunt oferite de catre Saimara Bio s.r.l. clientilor, prin magazinele proprii, dar si companiilor interesate sa iși extinda portofoliul de produse cosmetice. Toate aceste produse sunt disponibile pe www.ladybio.ro!


De ce Saimara Bio s.r.l.?

pentru ca succesul Dvs. este important pentru noi.

Va oferim:

    * preturi competitive pentru o gama larga de produse cosmetice bio & naturale, 100% originale.

    * servicii si produse de calitate.

    * conditii foarte avantajoase de colaborare.

    * suport pentru vanzarea si recomandarea produselor.

    * prezenta pe site-urile noastre, in lista magazinelor partenere. Promovarea produselor noastre va promova si toti partenerii nostri.

Castiga aprecierea si increderea clientilor comercializand produsele cosmetice Khadi, Bioearth, Allo'Nature, Biofficina Toscana, Avril, Bjobj si BareFaced Beauty.

Date de contact pentru informatii extra:  Sc Saimara Bio s.r.l. - telef 0747-918071 - info@khadi.ro

Khadi cosmetice ayurvedice

vopsele henna khadi