Credem cu desavarsire ca Sanatatea se mentine si prin alegerea atenta a produselor cosmetice, motiv pentru care va oferim prin intermediul acestui magazin virtual produse de ingrijire personala si cosmetice bio & naturale ce nu contin substantele nocive care se regasesc in produsele cosmetice traditionale (SLS, SLES, PEG-uri, PPG-uri, OGM-uri, siliconi, parabeni, uleiuri minerale, coloranti sintetici, polimeri acrilici, propylene glycol, etc).

Echipa Saimara Bio isi propune:

    - sa aduca in fiecare casa placerea unei ingrijiri zilnice cu cosmetice bio certificate bogate in ingrediente active naturale.
    - sa promoveze un stil de viata sanatos bazat pe respectul fata de natura si animale.
    - sa va ofere numai cosmetice inovative si eficiente care respecta mediul inconjurator si nu contin substante nocive.

Magazinul virtual www.khadi.ro este administrat de Saimara Bio s.r.l., societate specializata in comercializarea (en gros si en detail) de produse de ingrijire personala si cosmetice bio si naturale pentru toata familia.

Saimara Bio s.r.l. este importator si distribuitor in Romania a urmatoarelor marci de produse cosmetice: Bioearth (Italia) - cosmetice bio si naturale pe baza de aloe vera, rosa mosqueta; suplimente alimentare bio si naturale (spirulina si noni bio), BareFaced Beauty (Anglia) - produse de machiaj mineral,  Allo'Nature (Franta) - produse de epilat bio (ceara de zahar bio pentru saloane), Bjobj (Italia) - cosmetice bio pentru toata familia, Avril (Franta) - produse de machiaj bio si lacuri de unghii vegane, Sheabutter Cottage - sapunuri negre aficane, Le Erbe di Janas - uleiuri cosmetice si pudre ayurvedice pentru ten si par (lemn de santal, trandafir de Damasc, bhringraj, tulsi, neem, kapoor kachli, manjistha, etc), Aloree - cosmetice bio anti-poluare  pentru ten pe baza de clorofila si Khadi - cosmetice ayurvedice pentru ten, corp si par.

Cautam distribuitori pentru produsele cosmetice si de ingrijire personala bio si naturale pe care le importam! Daca doriti sa comercializati produsele noastre va rugam sa ne contactati: info@khadi.ro!