Producatori

Sampon mini Khadi CADOU

Sampon mini Khadi CADOU

Producatorul de cosmetice ayurvedice Khadi vine in intampinarea unei nevoi a consumatorului modern de revenire la natura, oferind o gama variata de produse naturale destinate ingrijirii tenului, corpului si parului: vopsele de par naturale, uleiuri hidratante pentru ten si corp, sampoane ayurvedice si tratamente pentru a combate caderea parului si pentru a stimula cresterea acestuia, masti faciale, etc.

Ayurveda, ale carui origini se trag din India, acolo unde, vreme de milenii, oamenii au exploatat virtutile plantelor, propune consumatorului modern o abordare a frumusetii care echilibreaza frumusetea exterioara cu armonia launtrica.

Khadi rasplateste fidelitatea celor care iubesc produsele sale, printr-o oferta speciala: in perioada 20-31 martie 2018 primesti CADOU un sampon ayurvedic mini Khadi 30ml in valoare de 21 lei! Descopera mai jos conditiile campaniei!

Regulament

♥ fiecare comanda care contine cel putin 2 produse Khadi in format full-size, primeste CADOU un sampon mini Khadi 30ml la alegere intre amla (toate tipurile de par, volum si stralucire), neem (par gras, matreata), nutgrass (par normal-gras), hibiskus (scalp sensibil), trandafir de Damasc (par uscat, degradat, vopsit chimic)

♥ se acorda un maxim de 2 sampoane mini pe comanda. Primesc 2 sampoane mini CADOU clientele care comanda un minim de 4 produse Khadi, format mare (full-size).

♥ in limita stocurilor disponibile se va tine cont de preferintele clientelor. Acestea trebuie sa specifice in campul "Comentarii", cand plaseaza comanda online ce sampoane doresc intre cele 5 disponibile: amla, nutgrass, neem, trandafir de Damasc sau hibiskus. In cazul in care clienta nu specifica ce sampon doreste, Vanzatorul (SC Saimara Bio srl administrator al site-ului www.khadi.ro) isi rezerva dreptul de a alege samponul / sampoanele in numele clientei.

♥ oferta nu se cumuleaza cu alte oferte: produse Khadi la pret redus inclusiv seturile cadou, cupoane de reducere, etc

♥ NU se acorda samponul cadou in cazul in care se comanda seturile cadou Khadi, uleiurile si sampoanele mini-size (disponibile la 10ml, respectiv 30ml) si in cazul in care se foloseste un cupon de reducere.

IMPORTANT - produsul CADOU il adaugam noi in colet daca este respectat regulamentul promotiei.

Stocurile sunt limitate! Profita de ocazie si plaseaza comanda pe www.khadi.ro!

Scrie un raspuns

* Nume
* E-mail: (Nu va fi Publicat)
   Website: (site url cu http://)
* Comentariu
Introdu codul