Producatori

Experiente cu henna Khadi

Experiente cu henna Khadi

Pozele din acest articol reflecta experienta clientelor cu vopselele de par Indiene Khadi pe baza de henna si plante ayurvedice. Dorim sa multumim pe aceasta cale clientelor care ne-au trimis pozele deoarece acestea pot fi de ajutor persoanelor care doresc sa foloseasca henna dar nu stiu foarte multe despre aceasta sau sunt derutate de toate informatiile contradictorii care se gasesc pe internet. Pentru mai multe informatii despre henna va recomandam sa cititi articolele din categoria DESPRE HENNA de pe blogul nostru (Top 7 temeri despre vopsirea cu henna, Cate tipuri de henna exista?, Vopsire cu Henna Khadi - ce culoare obtin?, Mituri demontate despre henna, etc).

Vopsire par alb cu Henna saten Deschis Khadi

vopsire cu henna saten deschis khadi

Henna Saten Nuca Khadi aplicata pe par vopsit chimic

vopsire cu saten nuca

Vopsire cu Henna Pura Khadi si pudra de Manjistha Erbe di Janas

alte poze in curand

2comentariu/i

  • Avatar
   Zurman Camelia
   sep 2, 2019

   Parul meu este la origine saten, insa pe 90% din lungimea era vopsit blond (decoloranti, vopsele cu sau fara amoniac etc), destul de uscat si deteriorat.Am folosit vopseaua de par Khadi blond inchis conform instructiunilor Am fost surprinsa placut pentru ca vopseaua a prins uniform, chiar daca aveam multe nuante iar la radacina, aproximativ 3 cm, era parul meu natural saten, cu destul de multe fire albe. Sunt incantata si pentru ca nuanta prezentata pe cutie este cam ceea ce mi-a iesit si mie. Voi folosi in continuare aceasta vopsea cu toata increderea.Multumesc!

   • Avatar
    Khadi
    sep 10, 2019

    Buna! Ne bucuram ca v-a placut rezultatul obtinut cu vopseaua de par Blond Inchis Khadi! Va multumim ca ne-ati scris despre experianta Dvs!

Scrie un raspuns

* Nume
* E-mail: (Nu va fi Publicat)
   Website: (site url cu http://)
* Comentariu
Introdu codul