Creion de Ochi

Pasta stilizare sprancene Carbune 04 BrowMade - PuroBio Pasta stilizare sprancene Carbune 04 BrowMade - PuroBio 2
  • -35%
Creion de Ochi

Pasta modelare sprancene Carbune 04 BrowMade - PuroBio

Purobio Cosmetics
PBC357
38,35 Lei 59,00 Lei
Pasta pentru sprancene Carbune 04 BrowMade este produsul ideal pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor. Pomada pentru sprancene confera sprancenelor o culoare intensa, are o formula catifelata care nu usuca, se aplica usor si are aderenta maxima.Disponibila in 4 nuante: Cenusiu 01, Maro Cald 02, Maro Inchis 03 si Carbune 04
Creioane de Buze

Creion ochi & buze Red Carmine n.40 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PCB040
29,00 Lei
Red Carmine PuroBio Cosmetics, creion 2 in 1 pentru un machiaj bio natural fara cusur: creion contur buze & creion de ochi. Defineste buzele si ochii! Ideal impreuna cu rujul 07 (Red Carmine) PuroBio!
Creion ochi & buze Strawberry n.38 - PuroBio Cosmetics
Stoc epuizat
Creioane de Buze

Creion ochi & buze Strawberry n.38 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PCB038
29,00 Lei
Srawberry PuroBio Cosmetics, creion 2 in 1 pentru un machiaj bio natural fara cusur: creion contur buze & creion de ochi. Defineste buzele si ochii! Ideal impreuna cu rujul 04 (Srawberry) PuroBio!
Kajal Ayurvedic Cold Black Soultree Kajal Ayurvedic Cold Black Soultree 2
Stoc epuizat
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Cold Black Soultree

Soultree
STCB
75,00 Lei
Creion Kajal Kohl negru,  Cold Black SoulTree, ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor. Creion de ochi kajal, fabricat in India, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale. Ideal pentru machiajul de tip smokey-eyes sau cat-eyes si pentru conturarea sprancenelor.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Pure Black Soultree

Soultree
STPB
75,00 Lei
Creion de ochi Kajal (Kohl) Pure Black (negru) pentru un machiaj foarte rapid de tip cat-eyes sau smokey-eyes. Usor de aplicat, creionul negru kajal va scoate in evidenta ochii si ii va face sa arate minunat. Creionul Kajal Negru Soultree poate fi folosit si pentru conturarea sprancenelor.
Machiaj Natural

Kajal Ayurvedic Copper Soultree

Soultree
STC
75,00 Lei
Creionul Kajal sau creionul Kohl, produs de machiaj versatil folosit de catre femei inca din antichitate, este ideal pentru a redefini forma ochilor,  pentru a intensifica privirea si nuanta irisului.100% natural, creionul Kajal de culoarea cuprului SoulTree, permite realizarea machiajului de tip smokey-eyes sau cat-eyes.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Fern Green Soultree

Soultree
STFG
75,00 Lei
Kajal Fern Green Soultree (verde cald, verde busuioc) ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor.Creion kajal (kohl) fabricat in India, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Grey Glow Soultree

Soultree
STGG
75,00 Lei
Creion de ochi Kajal (kohl) gri, 100% natural, MADE IN INDIA! Creionul de ochi kajal este un produs de machiaj versatil care permite sa-ti intensifici privirea, sa-ti corectezi forma ochiului si sa realizezi diferite tipuri de machiaj (smokey-eyes, cat-eyes, etc) care sa-ti puna ochii in evidenta.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Indigo Soultree

Soultree
STI
75,00 Lei
Creionul de ochi kajal Indigo Soul Tree este ideal pentru a redefini forma ochilor, pentru a intensifica nuanta irisului sau pentru a o complimenta. Creion kajal natural culoare albastru indigo pentru o privire seducatoare.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Moss Velvet Soultree

Soultree
STMV
75,00 Lei
Kajal Moss Vevlvet (verde rece, verde muschi) ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor. Creion kajal (kohl) fabricat in India conform traditiei ayurveda, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Purple Haze Soultree

Soultree
STPH
75,00 Lei
Creionul kohl (kajal) Purple Haze de la Soultree este esential in obtinerea unui machiaj impecabil de tip smokey-eyes sau cat-eyes. Creionul de ochi kajal este ideal pentru a redefini forma ochilor, pentru a-ti face ochii sa para mai mari, mai luminosi, pentru a intensifica nuanta irisului sau pentru a o complimenta.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Rich Loam Soultree

Soultree
STRL
75,00 Lei
Creion de ochi Kajal maro pentru definirea ochilor si a sprancenelor. 100% natural, creionul kajal / kohl made in India marca Soultree are o formula rezistenta, bogata in ingrediente naturale. Creionul Kajal Maro Rich Loam is ideal pentru machiajul de tip smokey-eyes.
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic True Blue Soultree

Soultree
STTB
75,00 Lei
Creion kajal (creion kohl) Indian certificat NATURAL de BDIH pentru o privire intensa. Rezistent si revigorant, creionul Kajal True Blue (albastru deschis) marca Soultree este alegerea perfecta daca doresti sa-ti pui in evidenta ochii.
75,00 Lei
Creionul kohl (kajal) Violet Bainganee de la Soultree este esential in obtinerea unui machiaj impecabil de tip smokey-eyes sau cat-eyes.Creionul de ochi kajal este ideal pentru a redefini forma ochilor, pentru a-ti face ochii sa para mai mari, mai luminosi, pentru a intensifica nuanta irisului sau pentru a o complimenta.Produs in mod traditional in India. 
Creion de Ochi

Creion de ochi kajal Caribbean Teal - Soultree

Soultree
STCT
75,00 Lei
Creionul kajal Caribbean Teal Soultree este ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor.Creion kohl fabricat in India dupa o reteta ayurvedica veche de 3000 de ani, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale.
Machiaj Natural

Creion de ochi bio Verde Camouflage Avril

Avril
AV081
24,00 Lei
Creion de ochi bio bogat in ingrediente hidratante (unt de shea, ulei de ricin si ceara) ideal si pentru pielea sensibila. Pune in valoare nuanta ochilor. 
Creion de Ochi

Creion de ochi bio Mov Pruna Avril

Avril
AV474
24,00 Lei
Creion bio Mov Pruna avril bogat in ingrediente hidratante ideal pentru definirea, colorarea ?i conturarea ochilor. Creionul contur pentru ochi Avril este instrumentul perfect pentru a redefini forma ochilor. Se aplica fara efort pe pleoape si rezista un timp indelungat
Creion de Ochi

Creion de ochi bio Bronz Avril

Avril
AV398
24,00 Lei
Creion de ochi bronz fara parabeni si parafina ideal pentru zona sensibila a ochilor. Creionul de ochi Avril are o formula naturala, se aplica usor iar rezultatul consta in ochi frumos conturati. Confera ochilor mai multa expresivitate si un look de efect. Creionul de ochi Bronz este certificat bio de Ecocert.
Creion de Ochi

Creion sprancene bio Maro Avril

Avril
AV475
24,00 Lei
Creionul de sprancene Avril pune in evidenta forma sprancenelor in mod natural. Creionul este usor de aplicat, rezistent si defineste sprancenele cu precizie.
Creion de Ochi

Creion de ochi Negru 01 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCF01
35,00 Lei
Creion de ochi negru, PuroBio Cosmetics, pentru un machiaj natural fara cusur. Defineste conturul ochilor cu o linie perfecta, garanteaza un machiaj rezistent si accentueaza privirea. Creion de ochi negru potrivit si pentru ochii sensibili!
Creion de Ochi

Creion de alb 02 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC02
35,00 Lei
Creion de ochi alb cu efect iluminant, PuroBio Cosmetics, pentru un machiaj natural fara cusur. Defineste conturul ochilor, garanteaza un machiaj rezistent si accentueaza privirea. Creion de ochi potrivit si pentru ochii sensibili!
Creion de Ochi

Creion de ochi Gri 03 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC03
35,00 Lei
Creion de ochi gri, PuroBio Cosmetics, pentru un machiaj natural fara cusur. Defineste conturul ochilor cu o linie perfecta, garanteaza un machiaj rezistent si accentueaza privirea. Creion de ochi gri metalizat potrivit si pentru ochii sensibili!
Creion de Ochi

Creion de ochi Blu 04 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PCB04
35,00 Lei
Creion de ochi blu, albastru electric, PuroBio Cosmetics, pentru un machiaj natural fara cusur. Defineste conturul ochilor cu o linie perfecta, garanteaza un machiaj rezistent si accentueaza privirea. Creion de ochi potrivit si pentru ochii sensibili!
Creion de Ochi

Creion de ochi Mov 05 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC05
35,00 Lei
Creion de ochi mov, semi-mat, PuroBio Cosmetics, pentru un machiaj natural fara cusur. Defineste conturul ochilor cu o linie perfecta, garanteaza un machiaj rezistent si accentueaza privirea. Creion de ochi potrivit si pentru ochii sensibili!

Creionul contur ochi este un produs de machiaj care ar trebui sa fie prezent in fiecare trusa de machiaj. Creioanele de ochi asigura un nivel ridicat de precizie, redefinesc forma ochilor si pun in evidenta nuanta irisului.

De la culoarea smaraldului, la nuanta cuprului si pana la negru intens, creioanele kajal (kohl) sunt ideale pentru un contur perfect al ochilor si pentru obtinerea mai multor tipuri de machiaj.

In functie de culoarea ochilor, a parului, a tenului, LadyBio iti ofera o gama variata de creioane pentru a pune in evidenta ochii.

Produs adaugat in wishlist