Vopsea cu sau fara amoniac?

Care este rolul amoniacului in vopseaua de par? Este vopseaua fara amoniac cea mai buna alegere? Exista vopsele de par mai naturale decat vopseaua fara amoniac care vine prezentata ca o alternativa sanatoasa la vopselele clasice din comert?

Citeste mai mult
Despre Henna
Daniela
94 vizualizari

Ingrediente periculoase in vopseaua de par

Top 5 ingrediente nocive in vopseaua de par si efectele adverse pe care le pot avea. Descopera de ce vopseaua cu sau fara amoniac nu este o alternativa sanatoasa. Descopera ce poti folosi pentru o vopsire naturala a parului.

Citeste mai mult
Despre Henna
Daniela
56 vizualizari

Experiente cu henna Khadi

Poze INAINTE si DUPA vopsirea cu vopselele pe baza de henna Khadi! Descopera ce rezultat auobtinut aplicand henna Khadi pe parul alb, parul vopsit chimic, etc.

Citeste mai mult
Poze Inainte/Dupa
Daniela
10 vizualizari

Top 7 temeri despre vopsirea cu henna

Top 7 temeri despre vopsirea cu henna! Vopsirea cu henna ridica foarte multe ingrijorari. Apar temeri in special privind rezultalele care se obtin: Henna vopseste parul alb? Dar parul vopsit chimic?, Pot folosi henna in timpul sarcinii? Ce culoare se obtine in urma vopsirii?, etc.

Citeste mai mult
Despre Henna
Daniela
128 vizualizari

Review Vopsea de par Henna Saten Deschis Khadi

Afla ce spun clientele despe vopseaua de par pe baza de henna Saten Deschis Khadi! Afla experienta clientelor cu vopseaua de par Saten Deschis marca Khadi! Ce spun clientele despre vopseaua de par Khadi!

Citeste mai mult
Experiente cu Henna Khadi
Daniela
62 vizualizari

Vopsirea parului cu Henna Khadi - greseli si solutii

7 greseli frecvente cand iti vopsesti parul cu henna Khadi si vopselele de par pe baza de henna! 7 solutii pentru o vopsire uniforma a parului cu henna pura si vopselele de par pe baza de henna Khadi!

Citeste mai mult
Despre Henna
Daniela
13 vizualizari

Mituri demontate despre Henna

Te-ai gandit sa-ti vopsesti parul cu henna dar esti preocupata de ceea ce ai auzit despre vopsirea cu henna? Iata o serie de mituri demontate despre vopsirea cu henna si cu vopselele de par pe baza de henna!

Citeste mai mult
Despre Henna
Daniela
69 vizualizari

Ce trebuie sa contine o vopsea henna 100% naturala?

Descopera cum poti identifica daca vopseaua henna pe care vrei sa o cumperi este 100% naturala! Cate tipuri de vopsele cu henna exista in comert?

Citeste mai mult
Oferte si Noutati
Daniela
50 vizualizari

Experienta vopsire par cu henna naturala Khadi

Experienta Claudiei cu henna naturala Rosu Khadi! Descopera pozele inainte si dupa vopsirea parului cu henna pura Khadi! Descopera opinia unei cliente despre henna Khadi!

Citeste mai mult
Experiente cu Henna Khadi
Daniela
62 vizualizari

Creioane de ochi Kajal (kohl) SoulTree

Descopera creioanele de ochi Kajal (Kohl) SoulTree! Creioane Kajal (kohl) Soultree, 100% naturale, fabricate in India, ideale pentru a redefini forma ochilor si pentru a pune in evidenta culoarea acestora.

Citeste mai mult
Cosmetice Ayurvedice
Daniela
64 vizualizari
Produs adaugat in wishlist

Weekend Makeup Purobio