Produsele Khadi iti ofera posibilitatea de a explora universul nemarginit al naturii, intr-o calatorie aducatoare de frumusete care incita, in egala masura, spiritul cu revenirea la origini.

Pentru COLABORARI bazate pe comercializarea produselor Khadi va rugam sa ne scrieti la info @khadi.ro sau sa ne contactati telefonic la 0747918071.

Ayurveda

Khadi vine in intampinarea unei nevoi a consumatorului modern si informat, manifestata plenar in ultimul timp, de revenire la natura, la principiile naturale de vindecare, la un concept de abordare a frumusetii menit sa echilibreze aspiratia catre frumusetea exterioara cu armonia launtrica.

Ayurveda, ca exponent al celui mai vechi sistem de medicina din lume, ale carui origini se trag din India, acolo unde, vreme de milenii, oamenii au exploatat virtutile vindecatoare ale plantelor aromatice si de leac, propune consumatorului modern tocmai o astfel de abordare conceptuala a frumusetii.

Armonie

In Ayurveda, frumusetea nu este doar o simpla imagine a trupului, ci o transpunere a armoniei dintre trup, minte si suflet. Produsele Khadi ofera aceasta armonie. Au o actiune terapeutica asupra trupului, mintii si spiritului si ajuta ca frumusetea interioara sa fie exteriorizata.

Formula naturala

Cu produsele Khadi poti sa-ti cultivi frumusetea in armonie cu darurile fabuloase pe care natura le ofera, renuntand astfel la ingredientele chimice care se regasesc in cosmeticele conventionale: parabeni, uleiuri minerale, silicon, parafina, parfumuri sintetice, etc.

Produsele Khadi sunt Certificate BDIH, sunt vegane si nu sunt testate pe animale.

Calitate

Iubim ingredientele ayurvedice de calitate si, cu pasiune, le transformam in produse cosmetice naturale. Fiecare pas, de la cultivarea plantelor pana la produsul final, este important.

Pentru produsele noastre alegem doar ingrediente active pretioase, care au multe beneficii pentru piele si par. Astfel, te poti bucura de produse naturale de foarte buna calitate, conform standardelor moderne si in armonie cu natura.

Elixir

La baza produselor pentru par și corp sta elixirul Khadi. Acesta se obtine prin fierberea plantelor in recipiente de cupru in aer liber conform unei retete ayurvedice antice.

Ingredientul astfel obtinut are numeroase beneficii pentru piele si par. Plantele sunt culese manual si sunt folosite de mii de ani in medicina ayurvedica.

Beneficii

Ingredientele naturale din compozitia produselor cosmetice Khadi regenereaza vizibil pielea, calmeaza simturile, revitalizeaza si confera o profunda stare de bine. Vopselele de par coloreaza in mod natural, fara sa deterioreze firul de par.

Khadi este dovada autenticei pretuiri fata de natura-mama si expresia grijii fata de sanatatea fiecaruia dintre noi in parte!

group_work .