Accesorii Machiaj

Accesorii Machiaj

Oglinda pentru geanta Avril

Avril
AV140
16,00 Lei
Oglinda pentru make-up marca Avril ideala de purtat in geanta pentru momente in care doriti sa retusati machiajul.
Accesorii Machiaj

Pensula Kabuki Avril

Avril
AV515
39,00 Lei
Pensula Kabuki este ideala pentru un machiaj fara cusur. Este confectionata din fibre sintetice de calitate, este usor de folosit si ofera o acoperire uniforma a tenului.
Accesorii Machiaj

Pensula Kabuki retractabila Avril

Avril
AV527
45,00 Lei
Pensula Kabuki retractabila Avril este ideala pentru un machiaj fara cusur. Este confectionata din fibre sintetice de calitate, este usor de folosit si ofera o acoperire uniforma a tenului.
Accesorii Machiaj

Pensula pentru pudra 01 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC503
89,00 Lei
Pensula nr 01 PuroBio Cosmetics este ideala pentru pudra compacta, pudra minerala, pudra bronzanta si pentru aplicarea fondului de ten mineral. Pensula este ralizata din fibre sintetice de foarte buna calitate. Ultra fina si pufoasa, pensula 01 PuroBio Cosmetics permite aplicarea pudrei sau a fondului de ten in mod uniform. Folosirea pensulei PuroBio...
Accesorii Machiaj

Pensula fond de ten 03 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC505
89,00 Lei
Pensula 03 PuroBio Cosmetics este ideala pentru aplicarea si estomparea fondului de ten lichid sau crema, dar si pentru aplicarea pudrei compacte sau minerale. Pensula te ajuta sa distribui fondul de ten in mod uniform pe toata suprafata tenului, sa dozezi perfect cantitatea pe care o aplici si sa estompezi surplusul de produs. Permite obtinerea unui look...
Accesorii Machiaj

Pensula corector & fard pleoape 04 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC506
49,00 Lei
Pensula nr 04 PuroBio Cosmetics este ideala pentru aplicarea fardului de pleoape cremos. Forma rotunjita permite aplicarea uniforma a fardurilor pe pleoapa superioara si pe cea inferioara. Pensula este ideala si pentru aplicarea corectorului cremos.
Accesorii Machiaj

Pensula mici detalii 05 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC507
49,00 Lei
Pensula nr 05 PuroBio Cosmetics este ideala pentru retusare mici detalii ale machiajului si pentru aplicarea fardului de pleoape in coltul extern al ochiului.
Accesorii Machiaj

Ascutitoare PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCA500
18,00 Lei
Ascutitoare profesionala cu capac ideala atat pentru creioanele de ochi si contur buze PuroBio cat si pentru creioanele de ochi fard si creioanele ruj PuroBio Cosmetics.
Accesorii Machiaj

Pensula fard de obraz 02 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCA504
79,00 Lei
Pensula nr 02 PuroBio Cosmetics este ideala pentru fardul de obraz, pudra bronzanta, pudra de finalizare compacta sau minerala. Pensula oblica, densa si fina nr. 02 PuroBio este foarte utila pentru conturarea si accentuarea pometilor. Forma oblica a pensului permite obtinerea unui machiaj perfect.
Accesorii Machiaj

Pensula pentru ruj 06 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC508
49,00 Lei
Pensula 06 PuroBio Cosmetics este ideala pentru redefinirea buzelor si pentru aplicarea rujului. Pentru buze perfecte se traseaza mai intai conturul buzelor, dupa care se aplica rujul cu aceeasi pensula pornind de la centrul buzei spre exterior, urmand forma naturala a buzelor. Pentru un efect de buze mai pline se traseaza linia usor in exterior (depasind...
Burete fond de ten 3D - PuroBio Cosmetics
Stoc epuizat
Accesorii Machiaj

Burete blender 3D - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC510
35,00 Lei
Burete blender 3D PuroBio Cosmetics in forma de picatura este un produs multifunctional ideal pentru aplicarea produselor de machiaj lichide, cremoase, pudra: fond de ten, corector, anticearcan, blush (fard de obraz), BB Cream, etc.
12,00 Lei
Dischete demachiante din bumbac organic inalbit cu apa oxigenata. Nu contin clor. Dischetele Avril sunt ideale pentru curatarea tenului, inlaturarea machiajului si a ojei. 100% bumbac organic.Produse in Germania.
Accesorii Machiaj

Pensula fard pleoape 07 PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PCB509
49,00 Lei
Pensula nr 07 PuroBio Cosmetics este ideala pentru aplicarea fardului de pleoape compact si mineral. Forma rotunjita permite aplicarea uniforma a fardurilor pe pleoapa. Pensula 07 PuroBio se poate folosi si pentru a intinde creionul de ochi pe pleoapa. 
Accesorii Machiaj

Pensula BBCream 10 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCA514
89,00 Lei
Pensula 10 PuroBio Cosmetics este ideala pentru aplicarea uniforma a cremei BBCream. Pensula te ajuta sa distribui crema nuantatoare BB Cream in mod uniform pe toata suprafata tenului, sa dozezi perfect cantitatea pe care o aplici si sa estompezi surplusul de produs. Permite obtinerea unui look natural.
Accesorii Machiaj

Pensula rotunda fard pleoape 09 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCA513
49,00 Lei
Pensula oblica cu marginile rotunjite ideala pentru aplicarea produselor de machiaj crema sau pudra: fard de pleoape, corector, pudra bronzanta. etc. Pensula 09 PuroBio Cosmetics permite definirea cu precizie a conturului fetei. Pensula 09 PuroBio este  realizata din fibre sintetice de calitate DERMOCURA®
Accesorii Machiaj

Pensula smokey Eyes 08 - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCA512
49,00 Lei
Pensula 08 PuroBio Cosmetics este o pensula cu varful rotunjit ideala pentru realizarea machiajului smokey-eyes. Pensula 08 PuroBio este realizata din fibre sintetice de calitate DERMOCURA®.
Accesorii Machiaj

Pensula pentru conturare nr 11 PuroBIO

Purobio Cosmetics
PBC515
89,00 Lei
Pensula nr 11 PuroBio Cosmetics este ideala pentru o aplicare perfecta a produselor pentru conturare, fard de obraz sau pudra bronzanta, obtinand astfel un aspect profesional al machiajului. Pensula se poate folosi si pentru a aplica baza de machiaj (pudra, cremoasa, lichida). Forma oblica a pensului permite obtinerea unui machiaj pfara cusur.
Accesorii Machiaj

Pensula pentru conturare nr 12 - PuroBIO

Purobio Cosmetics
PBC516
89,00 Lei
Pensula nr 12 PuroBio Cosmetics este ideala pentru o aplicare perfecta a produselor pentru conturare, pudra bronzanta sau pudra iluminatoare, obtinand astfel un aspect profesional al machiajului.
Paleta magnetica produse make-up PuroBIO Paleta magnetica produse make-up PuroBIO 2
Stoc epuizat
Accesorii Machiaj

Paleta magnetica 7 produse de machiaj - PuroBIO

Purobio Cosmetics
PBCPALL
37,00 Lei
Paleta make-up magnetica ideala pentru a-ti crea o trusa de machiaj personalizata cu produsele PuroBio Cosmetics.  Paleta PuroBio Cosmetics este ideala pentru a depozita 7 din produsele de make-up preferate: 1 pudra compacta, 1 pudra bronzanta sau iluminanta, 4 farduri de pleoape si 1 fard de obraz!
Accesorii Machiaj

Set bureti beauty blender mini - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBC350P
43,00 Lei
Buretele Beauty blender PuroBIO Cosmetics este un accesoriu indispensabil pentru un machiaj impecabil. Buretelul mini este ideal pentru a aplica produsul de machiaj in zonele mai delicate: sub ochi, in jurul gurii, nasului dar si pentru zonele cu mici imperfectiuni. Buretele mai mare din set se poate folosi pentru a aplica fondul de ten, BB Cream-ul, etc
Accesorii Machiaj

Spray fixare machiaj Sunset Fix & Fresh, 100ml - PuroBio

Purobio Cosmetics
PBC703
49,00 Lei
Care dintre noi nu isi doreste un machiaj de zi sau de seara rezistent, care sa arate impecabil cat mai mult timp? Solutia vine de la fixatorul de machiaj de la PuroBIO Cosmetics care ajuta la fixarea machiajului fara sa usuce pielea (prelungeste rezistenta machiajului). Produsul se poate folosi inainte de aplicarea machiajului, ca baza, sau la finalul...
Accesorii Machiaj

Set pensule pentru sprancene - PuroBio Cosmetics

Purobio Cosmetics
PBCKC001
69,00 Lei
Set de pensule pentru sprancene format din 2 pensule:- pensula 13, din fibre sintetice de calitate DERMOCURA®, ideala pentru crearea unui contur perfect al sprancenelor si pentru colorarea lor.- pensula 14 ideala pentru pieptanarea genelor si sprancenelor inainte de a aplica produsele de machiaj, dar si pentru distribuirea uniforma a pastei pentru...
Produs adaugat in wishlist