Uleiuri Esentiale

Set Aromaterapie Copii – Saimara
  • Set
Ultimele produse in stoc
Uleiuri Esentiale

Set Aromaterapie Copii – Saimara

Saimara
FED_SMARASET03
287,00 Lei
ajiuta la dezvoltarea armonioasa a copilului sustin sistemul imunitar si respirator al copiilor ajuta copii sa se bucure de un somn linistit
Set 3 uleiuri esentiale Somn Usor - Saimara
  • Set
Sinergii de Uleiuri Esentiale

Set 3 uleiuri esentiale Somn Usor - Saimara

Saimara
FED_SMARASET01
113,00 Lei
linistesc mintea si il aduc pe mos Ene pe la gene prelungesc durata somnului contribuie la un somn odihnitor, de buna calitate
Uleiuri Esentiale

Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara

Saimara
SAI006
29,00 Lei
reduce stresul și induce o stare de relaxare ajută sistemul respirator în caz de gripă, răceală reduce stresul și are efect de relaxare, calmare
Set Aromaterapie cu Arome de Iarna – Saimara
  • -77,00 Lei
  • Set
Uleiuri Esentiale

Set Aromaterapie cu Arome de Iarna – Saimara

Saimara
FED_SMARASET02
259,00 Lei 336,00 Lei
comanda difuzorul Chic si primesti 2 uleiuri CADOU CADOU 77 lei: Magia Sarbatorilor si Brad Siberian intra in atmosfera de Craciun cu setul Arome de Iarna
Uleiuri Esentiale

Ulei de Arbore de Ceai (Tea Tree), 10ml - Saimara

Saimara
SAI001
35,00 Lei
Uleiul esential de arbore de ceai, cunoscut si sub numele de tea tree, ridica moralul, elimina gandurile negative, sustine sistemul imunitar, improspateaza aerul din incapere. Uleiul esential de arbore de ceai Saimara este 100% pur, obtinut din plante bio.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Bergamota, 10ml - Saimara

Saimara
SAI002
63,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul esential de bergamota aduce bună-dispoziție, optimism fiind util în caz de depresie, anxietate, stres. Uleiul de bergamota Saimara oferă un bun sprijin sistemului imunitar, este 100% pur, obtinut din plante bio.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara

Saimara
SAI003
35,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul esential de busuioc reduce epuizarea, aduce claritate in gandire. Este perfect pentru perioadele stresante. Alunga stresul si anxietatea, sporeste concentratia, ridica moralul si indeamna catre optimism. Uleiul de busuioc susține sistemul digestiv, respirator, nervos.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Cajeput, 10ml - Saimara

Saimara
SAI004
39,00 Lei
Folosit in difuzorul pentru aromaterapie, uleiul esential de cajeput creste gradul de concentrare, incurajeaza optimismul, starea de bine si claritatea in gandire.   Uleiul de cajeput este pur, obtinut din plante bio.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Cedru Atlas, 10ml - Saimara

Saimara
SAI005
29,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul esential de Cedru Atlas atenueaza epuizarea nervoasa si emotionala, imbunatateste puterea de concentrare, induce un somn odihnitor, asigura echilibrarea emotionala si bunastarea mentala. Uleiul de Cedru Atlas Saimara este 100% pur, obtinut din plante bio.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Salvie, 10ml - Saimara

Saimara
SAI007
89,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul esential de salvie alunga starea de incordare si stresul, calmeaza durerile si crampele menstruale, reduce neplacerile asociate cu menopauza.Ulei de salvie 100% pur, obtinut din plante bio. Ulei esential Kid Friendly.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Chiparos, 10ml - Saimara

Saimara
SAI008
45,00 Lei
Uleiul esential de chiparos Saimara sustine vindecarea emotionala, inlatura grijile, frica, emotiile negative si face loc pacii, calmului. Chiparosul incurajeaza procesul de acceptare, inlatura remuscarile, aduce consolidare si indemna catre optimism.Cultura organica. 100% pur.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Cimbru ct linalool, 10ml - Saimara

Saimara
SAI009
105,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul de cimbru Saimara sprijina buna functionare a sistemului imunitar, combate anxietatea, induce o stare de încredere, calm. Uleiul esential de cimbru este ideal pentru copii, varstnicii, femei insarcinate.Ulei pentru aromaterapie 100% natural, nediluat.
Ulei de Copaiba Ulei de Copaiba 2
Stoc epuizat
Uleiuri Esentiale

Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara

Saimara
SAI010
48,00 Lei
Uleiul esential de copaiba Saimara combate oboseala fizica, stresul, anxietatea, aduce echilibru si stimuleaza gandirea pozitiva. Folosit in aromaterapie, uleiul de copaiba sprijina buna functionare a organismului. Pur 100%. Nediluat. Cultură salbatică. Ulei esential Kid Friendly.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara

Saimara
SAI011
29,00 Lei
Difuzat cu ajutorulul difuzorului de arome, uleiul esential de eucalipt citriodora calmează, liniștește, ridica moralu, purifica aerul, igienizeaza casa. Aroma uleiului de eucalipt citriodora nu este pe placul tantarilor si insectelor. Din acest motiv uleiul de eucalipt este un bun repelent. 100% pur, obtinut din plante bio, pentru aromaperatie copii si...
Uleiuri Esentiale

Ulei de Eucalipt Globulus, 10ml - Saimara

Saimara
SAI012
29,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul esential de eucalipt globulus oferă confort in perioadele de surmenaj sau stres, creste nivelul de energie si sustine organismul. Uleiul de eucalipt globulus eliberează mintea de gândurile negative și locuința de energiile negative, limpezește gândurile, înlătură melancolia, aduce claritate în gândire, alungă durerile de cap.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Eucalipt Radiata, 10ml - Saimara

Saimara
SAI013
39,00 Lei
Uleiul esențial de eucalipt radiata, obținut prin distilarea la abur a frunzelor, fortifică din punct de vedere fizic (susține organismul în caz de răceală, tuse, gripă), mental (stimulează memoria, capacitatea de învățare), psihic și emoțional (reduce gândurile și emoțiile negative).Ulei de eucalipt radiata 100% pur, obtinut din plante organice.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Geranium, 10ml - Saimara

Saimara
SAI014
69,00 Lei
Uleiul esential de geranium combate disconfortul emoțional, elimina energiile negative, cultiva sentimentul de incredere, ridica moralul.Uleiul de geranium este util in caz de anxietate, stres, depresie. 100% pur, obtinut din plante bio.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara

Saimara
SAI015
73,00 Lei
Uleiul de ghimbir induce pozitivism, optimism, vitalitate, veselie și pofta de viață. Aduce dinamism, forță și voință. Uleiul esential de ghimbir contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la sănătatea sistemului respirator în sezonul rece. Este un aliat de nădejde când răceală și gripa amenință la fiecare pas.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara

Saimara
SAI016
55,00 Lei
Folosit in aromaterapie pentru adulti si copii, uleiul esential de grapefruit stimuleaza si intareste sistemul imunitar, elimina gandurile negative, aduce veselie, perfect in caz de oboseala cronica si epuizare.Aduce buna dispoziție, jovialitate, îmbunătățește memoria, focusul și combate tot ce este negativ (energie, gânduri, stare).
Uleiuri Esentiale

Ulei de Lamaie, 10ml - Saimara

Saimara
SAI017
35,00 Lei
Folosit in aromaterapie pentru copii si adulti, uleiul esential dfe lamaie elimina negativitatea, nervozitatea si depresiaenergizeaza si creeaza o stare de fericire. Difuzat, uleiul de lamaie purifica si improspateaza aerul. 100% pur, obtinut din plante bio.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Lavanda Fina, 10ml - Saimara

Saimara
SAI018
69,00 Lei
Folosit in aromaterapie. uleiul de lavanda fina combate este ideal in caz de stres, anxietate, iritabilitate, dureri de cap, epuizare emoțională și nervoasă. Induce armonie, pace si o stare de relaxare. Lavanda sprijină sistemul respirator in caz de raceli, gripă, sinuzita, tuse, etc. Atenuează crampele abdominale si digestive.100% pur, obtinut din...
Uleiuri Esentiale

Ulei de Lavanda, 10ml - Saimara

Saimara
SAI019
59,00 Lei
combate depresia, stresul, anxietatea înlătură oboseala, favorizează un somn liniștit induce o stare de armonie, pace și relaxare
Uleiuri Esentiale

Ulei de Litsea Cubeba (May Chang), 10ml - Saimara

Saimara
SAI020
36,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul de litsea cubeba atenueaza stresul, tensiunea, incordarea, confera optimism, incredere si limpezeste mintea.Uleiul esential de litsea cubeba, cunoscut si sub denumirea de may chang, purifica aerul si tine la distanta tantarii.
Uleiuri Esentiale

Ulei de Maghiran, 10ml - Saimara

Saimara
SAI021
49,00 Lei
Folosit in aromaterapie, uleiul esential de maghiran spaniol este ideal pentru dureri de cap, articulare, menstruale. In plus, uleiul de maghiran combate stresul, anxietatea, insomnia, aduce pace, serenitate, confort emotional.
Produs adaugat in wishlist