Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive - bundle
Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive - verso
Lavenda - Khadi
Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive, 200ml - Khadi
Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive - bundle
Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive - verso
Lavenda - Khadi

Sampon ayurvedic scalp sensibil Lavender Sensitive, 200ml - Khadi

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 2 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA56N  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

Sampon ayurvedic natural ideal pentru scalpul sensibil si parul delicat. Samponul calmeaza, mentine scalpul sanatos si curata in mod delicat.
Are o formula delicata fiind ideal si pentru copii.

Formula ayurvedica 100% naturala, vegana, fara silicon si parabeni.


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon ayurvedic cu lavanda pentru scalp sensibil Lavender Sensitive Khadi, 200ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Samponul elixir cu lavanda Khadi curata in mod delicat parul, calmeaza scalpul si confera parului un parfum placut, relaxant de lavanda.  Samponul Lavender Sensitive este solutia ideala in caz de scalp iritat, scalp care se descuameaza.

Samponul  reduce inflamarea scalpului, mentine scalpul sanatos si regleaza productia de sebum. Florile si plantele din sampon mentin scalpul si parul curat, regleaza productia de sebum si previn caderea parului. pH sampin 4-5.

Efectul magic al samponului khadi Lavender Sensitive Ayurvedic se datoareaza elixirului Khadi, care este obtinut printr-un proces meticulos conform formulelor ayurvedice antice . Plantele medicinale, fructele si frunzele plantelor indiene sunt combinate intr-un amestec magic care are numeroase beneficii pentru scalp si par:

Uleiul esential de lavanda are proprietati antiseptice si antiinflamatoare si calmeaza scalpul iritat.

Extractul arborelui Palasa protejeaza impotriva efectelor nocive ale mediului. Catifeleaza si confera parului o stralucire naturala.

Sarsaparilla este o planta medicinala indigena tradiționala care este utilizata in ayurveda pentru bolile inflamatorii. Are un efect calmant in caz de eczeme, piele iritata.  

Nucile de sapun indiene (reetha) fac o spuma delicata  (contin saponine) care curata in mod delicat fiind ideale si pentru spalarea scalpului sensibil.

Florile de Hibiscus sunt bogate in vitamine si minerale. Hidrateaza parul si ii confera fermitate si vitalitate.

Gelul de Aloe Vera calmeaza pielea. Impreuna cu Ratanjot, confera scalpului si parului un plus de hidratare. Vijaysar regenereaza scalpul iritat.

Elixirul se obtine prin fierberea plantelor in recipiente de cupru in aer liber conform unei retete ayurvedice antice. Ingredientul astfel obtinut are numeroase beneficii pentru par. Plantele sunt culese manual si sunt folosite in medicina ayurvedica.

Utilizare Sampon ayurvedic cu lavanda Lavender Sensitive Khadi: se spumeaza o mica cantitate de sampon cu apa, se aplica pe scalp si par, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa calduta. Pentru dozarea samponului se poate folosi recipientul de diluare a samponului Khadi.

Utilizare impreuna cu alte produse Khadi:

Samponul ayurvedic Lavender Sensitive Khadi, creat special pentru scalpul cu probleme, se poate folosi impreuna cu urmatoarele produse pentru par Khadi:

- uleiul pentru scalp Neem Harmony Khadi ideal pentru scalpul iritat, in caz de prurit, matreata si scalp care se descuameaza
- samponul cu neem antimatreata si seboree Neem Balance Khadi care calmeaza scalpul iritat, combate si previne matreata
. Samponul revitalizant Orange Vitality care curata in mod delicat scalpul gras si confera vitalitate parului

Curatarea parului in Ayurveda: in lumea occidentala, spalarea parului este considerata o necesitate zilnica, in timp ce in ayurveda, spalarea parului are o semnificatie mai profunda, face parte dintr-o ceremonie holistica in care aura si corpul fizic nu doar sunt curatate, ci si eliberate de energiile negative. Cu ajutorul elixirului Khadi, la fiecare spalare,  mintea, trupul si sufletul sunt din nou in armonie.

Ingrediente: Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Xanthan Gum, Butea Frondosa Flower Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Sodium Gluconate, Glyceryl Oleate, Alkanna Tinctoria Root Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Pterocarpus Marsupium Bark/Wood Extract*, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Linalool**, Acacia Concinna Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* ingredient bio
** componente ale uleiurilor esentiale
*** obtinut din ingrediente organice

vegan
on
Alege tipul de Par
Scalp sensibil
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (2)

Bazat pe 2 recenzii - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Un șampon bun

Stele: 0 1 2 3 4

Este un șampon delicat, a diminuat senzația de mâncărime a scalpului. Îmi place că are ingrediente naturale. În cazul în care folosești un tratament cu ulei înainte de spălare, șamponul nu reușește să scoată foarte bine uleiul din păr și e nevoie de mai multe spălări (vreo 3).


0 1 2 3 4
(5/5

Foarte delicat

Ador acest sampon in perioadele in care scalpul imi devine sensibil. Este foarte delicat si calmeaza senzatia de mancarime. Il recomand cu drag!


group_work .