Crema antirid cu turmeric si amla, 60 ml - Soultree

Crema antirid cu turmeric si amla, 50 ml - Soultree

Producator : Soultree   |  
ST09  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 115,00 Lei
115,00 Lei cu TVA

Crema antirid cu turmeric si amla Soultree previne aparitia ridurilor, corecteaza ridurile si liniile de expresie, creste gradul de hidratare al pielii, vitaminizeaza tenul si ii confera luminozitate si un aspect neted.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema antirid cu turmeric si amla Soultree, 50ml

Crema antirid Soultree este un mix de ingrediente antiage Indiene (turmeric, brahmi) si antioxidante (amla si vitamina E), care netezesc liniile fine, confera pielii fermitate si previn aparitia ridurilor. Rezultatul consta intr-o piele supla si catifelata, ferma si elastica.

Crema certificata natural de BDIH Germania! Made in India

Ingrediente active: ulei de caise bio, ulei de samburi de struguri, brahmi, unt de kokum, arjuna, amla, vitamina E, manjistha, curcuma (turmeric)

Utilizare: se aplica o mica cantitate de crema (evitand zona contur ochi) si se maseaza delicat pana cand intra in piele. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea seara dar si dimineata. Nu se recomanda in caz de ten sensibil. Crema este ambalata intr-un recipient care poate contine o cantitate mai mare de crema decat 60ml.

Ingrediente INCI: Aqua, Prunus armeniaca (apricot oil)*, Cetearyl alcohol, Coco-caprylate/caprate, Glycerin, Vitis vinifera (grapeseed) oil, Cetearyl glucoside, Centella asiatica (brahmi) extract*, Garcinia indica (kokum) seed butter, Terminalia arjuna (arjuna) extract*, Parfum***, Emblica officinalis (aamla) extract*, Tocopherol, Sodium stearoyl glutamate, Lactic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium gluconate, Rubia cordifolia (manjistha) extract*, Xanthan gum, Vanilla plantifolia fruit oil, Curcuma longa (turmeric) oil*, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**, Eugenol**, Farnesol**

* ingrediente bio

** componente ale uleiurilor sentiale

*** parfum din uleiuri esentiale

Alege tipul de Ten
Ten Matur
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Recenzii

Stele 

10/12/2017

Recomand

Hidrateaza fara sa incarce tenul si se vede si efectul antirid. In plus pielea este mai elastica. O voi cumpara din nou.

Scrie un review.

Crema antirid cu turmeric si amla, 50 ml - Soultree

Crema antirid cu turmeric si amla Soultree previne aparitia ridurilor, corecteaza ridurile si liniile de expresie, creste gradul de hidratare al pielii, vitaminizeaza tenul si ii confera luminozitate si un aspect neted.

Scrie un review.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

group_work .