Spuma curatare ten cu lotus, 150ml - Avril

Spuma curatare ten cu lotus, 150ml - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV624  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 45,00 Lei
45,00 Lei cu TVA

Cu o textura delicata si pufoasa si un miros divin, spuma demachianta cu lotus Avril este un panaceu universal pentru orice tip de ten. Indeparteaza machiajul, curata si tonifica pielea.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Spuma demachianta / curatare ten cu lotus Avril, 150ml

Spuma cu lotus Avril indeparteaza eficient machiajul si impuritatile, lasa pielea curata, catifelata si luminoasa. Extractul de lotus purifica si previne imbatranirea pielii, apa de hamamelis o calmeaza.

Utilizare: se foloseste dimineata pentru a inlatura excesul de sebum, crema si seara pentru a inlatura impuritatile si machiajul. Se aplica o mica cantitate pe pielea umeda si se maseaza delicat dupa care se clateste cu apa.

A se evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii a se clati cu multa apa.

Ingrediente: aqua, hamamelis virginiana (witch hazel) water*, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, glycerin, benzyl alcohol, sodium chloride, lactic acid, parfum (fragrance), zinc pca, xanthan gum, sodium benzoate, linalool, sodium levulinate, limonene, nelumbo nucifera flower extract*, citric acid, potassium sorbate.

* ingrediente bio

99% ingrediente de origine naturala

11% ingrediente bio

Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .