Pudra ayurvedica de Kamala, 100gr - Erbe di Janas

Pudra ayurvedica de Kamala, 100gr - Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JAN37  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA

Kamala este o pudra vegetala naturala care coloreaza parul, il hidrateaza si il conditioneaza. Folosita impreuna cu henna, pudra de kamala intensifica culoarea care se obtine in mod normal cu henna.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pudra de Kamala Erbe di Janas, 100gr

Kamala este un colorant vegetal, 100% natural, care vopseste parul alb / firele albe in nuante de aramiu cald. Pudra se poate amesteca cu henna rosu cald Erbe di Janas pentru a se obtine tonalitati aramii calde, intense sau cu henna rosu rece Erbe di Janas daca se doreste vopsirea parului in nuante de rosu cireasa. Pudra are proprietati antioxidante, conditioneaza parul si este ideala pentru a combate matreata.

Format: 2 pungi de 50gr

Utilizare: pudra se amesteca cu apa fierbinte pana cand se obtine o pasta cremoasa si se lasa la macerat timp de 20 de minute. Pudra elibereaza culoarea daca pasta astfel obtinuta se incalzeste 10 minute si daca se adauga jumatate de lingurita de bicarbonat la 100gr de pudra. Se aplica pe parul curat, uscat sau umed. Ca vopsea se lasa sa actioneze 2 ore. Se inlatura cu apa sau cu un sampon delicat. In apa care se foloseste pentru clatirea parului se poate adauga putin otet.

Ingrediente: Mallotus philippensis

Alege tipul de Par
Vopsea de par
Nou

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .