Pasta de dinti cu cocos si musetel, 119g - Jason

Pasta de dinti cu cocos si musetel, 119g - Jason

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Jason   |  
FED_JTOOTHCMS  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 56,00 Lei
56,00 Lei cu TVA

Pasta de dinti Jason are in compozitia sa ingrediente naturale, atent alese pentru intarirea dintilor sensibilor, precum ullei esential de arbore de ceai, ulei de cocos, calciu, extract de musetel, bicarbonat, hammelis si pulbere de bambus. In urma utilizarii frecvente, dintii tai vor fi protejati impotriva cariilor, halena va fi inlaturata, iar dantura isi va recapata culoarea alba. 

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta de dinti cu cocos si musetel Jason pentru dinti sensibili, 119g

Special conceputa pentru dinti sensibili, pasta de dinti cu cocos si musetel Jason contine un mix de ingrediente naturale (cocos, bambus) care confera dintilor stralucire, neem si ulei esential de arbore de ceai care improspateaza respiratia si bicarbonat care ajuta la curatarea dintilor. Uleiul de neem ajuta la diminuarea infectiilor, previne formarea cariilor si combate in mod eficient respiratia neplacuta, musetelul protejeaza gingiile. Nu contine fluor.

Pasta de dinti cu cocos contine: aloe vera, calciu, ulei de cocos, ulei esential de arbore de ceai, neem, extract de musetel, extract de hamamelis, pulbere de bambus, bicarbonat

Gama de paste de dinti Simply Coconut Jason contine 4 paste de dinti fara fluor: pasta de dinti cu cocos pentru albirea dintilor, pasta de dinti revigoranta cu cocos si eucalipt, pasta de dinti calmanta cu cocos si musetel, pasta de dinti cu cocos si menta pentru intarirea dintilor.

Pasta Jason cu cocos NU CONTINE: fluor, SLS, parabeni, colorantin sintetici, indulcitori artificiali, zaharina, gluten, propylen glycol.

Folosire: Adultii si copii cu varste de peste 2 ani sau mai mari trebuie sa se spele dupa fiecare masa (sau de cel putin 2 ori pe zi sau in conformitate cu instructiunile unui medic dentist). Copii cu varsta sub 6 ani ar trebui sa utilizeze o cantitate mica de pasta, cat un bob de mazare si sa fie supravegheati daca e necesar. Pentru copii sub 2 ani, trebuie sa consultati medicul dentist inainte de utilizare.

Ingrediente: Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (1), Calcium Carbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil (1), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Natural Flavor

(1) ingredient bio

Nou

JASON Natural Products, producator de cosmetice sanatoase din 1959, a fost un pionier al produselor naturale pentru intreaga familie, oferind consumatorilor o alternativa eficienta si ecologica la produsele cosmetice pline de chimicale din comert. 

Deodorantele Jason ofera o protectie naturala eficienta impotriva transpiratiei, Nu contin aluminiu, alcool sau parabeni, previn cresterea microorganismelor responsabile de mirosul neplacut, confera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile.

Pastele de dinti Jason sunt ideale pentru a pastra sanatatea cavitatii bucale. Contribuie la o dantura sanatoasa pentru ca protejeaza impotriva tartrului si a cariilor, ajuta la indepartarea petelor de pe suprafata dintilor in mod natural, ofera dintilor stralucire si combat respiratia neplacuta.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .