Solutie bio pentru podele si pardoseli, 1l - Biopuro Mareste

Lei 22.00

Solutie bio pentru podele si pardoseli, 1l - Biopuro

BPURO14

Produs nou

Solutia BioPuro poate fi utilizata pe diferite suprafete, precum piatra naturala, marmura, ceramica, pardoseala sintetica si parchet.

Datorita uleiului din arbore de ceai, in si nuca are un efect igienizant, care protejeaza lemnul, pe o perioada indelungata de timp.

Este recomandata utilizarea chiar si pentru camera copiilor sau in locurile unde se afla animalele domestice.

Trasport : 13 Lei sau GRATUIT pt. comenzi de minim 159 lei - (vezi detalii)

Producator:

Certificat BIO de:

Comanda Telefonic: 0747-918071

Solutie ecologica pentru podele, 1000ml - Biopuro

Solutia ecologica Biopuro este ideala pentru toate tipurile de pardoseli: parchet, marmura, ceramica, teracota, piatra naturala, pardoseala sintetica. Are o formula concentrata, igienizeaza gratie uleiului esential de arbore de ceai din compozitie, protejeaza parchetul si pardoselile din lemn datorita uleiului de in si nuca.

Ideala pentru a igieniza pardoselile din camera copiilor si in cazul in care in casa sunt animale domestice.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare: se foloseste 30ml in 5 L de apa pentru podele putin murdare, 75 ml in 5 L de apa pentru podele foarte murdare. Nu necesita clatire. 

Ingrediente: Aqua, Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Sodium citrate (obtinut din zahar), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obtinut din cocos), Xanthan gum, Linum usitatissimum seed oil* (ulei de in), Juglans regia seed oil (nuc), Melaleuca alternifolia oil (ulei de arbore de ceai), Parfum, Geranium maculatum oil* (ulei de geraniu), Ocimum basilicum oil* (busuioc).

Rating Total:
0 1 2 3 4
5,00/5
Bazat pe 1 rating
Filtru:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5

Un produs reusit!

1 di 1 persoane au considerat comentariul util.
Parere:0 1 2 3 4
Quality:0 1 2 3 4

Sunt foarte multumita de acest detergent, curata bine si are un miros placut :0)

Pagina: 1

Aqua, Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Sodium citrate (obtinut din zahar), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obtinut din cocos), Xanthan gum, Linum usitatissimum seed oil* (ulei de in), Juglans regia seed oil (nuc), Melaleuca alternifolia oil (ulei de arbore de ceai), Parfum, Geranium maculatum oil* (ulei de geraniu), Ocimum basilicum oil* (busuioc).

30 alte produse in aceeasi categorie: