• -169,00 Lei
  • Set
Set cosmetice cu melc ten si ochi - Bioearth

Set cosmetice fata si ochi Loom – Bioearth

Producator : Bioearth   |  
FED_BLOOM03  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 529,00 Lei
529,00 Lei
360,00 Lei cu TVA

In loc de 529,00 Lei

  • estompeaza ridurile fine si cele profunde
  • reda pielii tonus, elasticitate si vitalitate
  • diminueaza petele maronii

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set Cosmetice cu melc fata si ochi – Loom Bioearth

Setul contine o crema de fata, un ser facial si o crema de ochi cu extract de melc si acid hialuronic care iti vor catifela pielea uscata, deshidratata, si vor diminua ridurile. 

Secretia de melc, bogata in principii active precum alantoina, colagenul, acidul glicolic si elastina, este un ingredient cosmetic cu proprietati incredibile pentru ten, imposibil de creat intr-un laborator: hidrateaza, sterge ridurile fine, amelioreaza ridurile profunde, combate acneea si regenereaza pielea astfel incat sa nu ramana semne de la acnee, etc.

Crema de fata, serul pentru ten si crema de ochi contin si acid hialuronic cu proprietati hidratante si antirid, 

Setul de cosmetice cu melc Loom Bioearth pentru fata si ochi este alegerea perfecta pentru un ten fara imperfectiuni. 

Pentru cine este recomandat setul Loom fata si ochi
Produsele din set se pot folosi de oricine are un ten uscat, ridat, deshidratat care are nevoie de hidratare si de estomparea ridurilor existente. Se recomanda incepand cu varsta de 25 de ani ca tratament preventiv pentru a intarzia aparitia ridurilor, pana la cele mai inaintate varste pentru a diminua ridurile existente.  

Set recomandat pentru

✔ ten uscat
✔ ten matur, ridat
✔ ten deshidratat
✔ pete maronii
✔ piele fara elasticitate
✔ piele fara fermitate
✔ ten impur: cosuri si acnee

Efecte set cosmetice cu melc fata si ochi Loom Bioearth
Cremele si serul de fata din set hidrateaza pielea, iar aceste efect se vede dupa cateva utilizari. Folosite in mod constant se poate observa o estompare a liniilor fine, a ridurilor si a imperfectiunilor pielii. Pielea va deveni mai elastica si mai luminoasa. 

Folosita dimineata si seara, crema de ochi reduce ridurile care formeaza in conturile exterioare ale ochilor, numite si “laba gastii”. Are efect rejuvenant, improspateaza privirea si catifeleaza pielea. 

Utilizare: pasul 1: se aplica cateva picaturi de ser pe pielea curata si se maseaza delicat pana cand intra in piele; pasul 2: se aplica crema de ochi pe zona din jurul ochilor prin tapotare sau cu un masaj circular; pasul 3: se aplica crema de fata prin masaj. Produsele se pot folosi atat dimineata cat si seara. Se absorb rapid si nu incarca pielea (se pot folosi si ca baza de machiaj).

Setul cu melc Loom contine: un ser de 30ml, o crema de fata 50ml si o crema de ochi 30ml.

Ingrediente Crema Riche cu melc Loom Bioearth: aqua (water), glyceryl stearate se, snail secretion filtrate*, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, sodium stearoyl lactylate, glycerin, coco-caprylate/ caprate, sorbitan stearate, dicaprylyl carbonate, panax ginseng root extract*, equisetum arvense extract*, hedera helix (ivy) leaf extract*, calendula officinalis flower extract*, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, lactic acid, allantoin, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Ingrediente Crema de ochi cu melc Loom Bioearth: aqua (water), glyceryl stearate se, snail secretion filtrate*, caprylic/capric triglyceride, sodium stearoyl lactylate, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, sorbitan stearate, coco-caprylate/ caprate, sodium hyaluronate, undecane, tridecane, allantoin, lactic acid, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, tocopheryl acetate, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract*, glycerin, caprylyl glycol, phenethyl alcohol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Ingrediente Ser fata cu melc Loom Bioearth: aqua (water), snail secretion filtrate*, aloe barbadensis leaf juice*, sodium hyaluronate, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract*, panax ginseng root extract*, calendula officinalis flower extract*, achillea millefolium extract*, glycerin, citric acid, cellulose gum, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Alege tipul de Ten
Ten Matur
bio
on
Nou

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Set cosmetice fata si ochi Loom – Bioearth

  • estompeaza ridurile fine si cele profunde
  • reda pielii tonus, elasticitate si vitalitate
  • diminueaza petele maronii

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

group_work .