Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi
Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi

Sampon cu Amla pentru volum si stralucire Khadi

0 1 2 3 4
4,89 din 5 - 38 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA53  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

Sampon natural ayurvedic cu Amla si plante folosite in medicina ayurvedica. Samponul cu amla Khadi confera parului volum si stralucire, intareste radacinile si stimuleaza cresterea parului.


Contine:
amla, bhringaraj, henna, brahmi, shikakai, neem, aloe vera, reetha (nuci de sapun), proteine de grau, tulsi.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon elixir ayurvedic natural cu amla - volum, stralucire, cadere par - Amla Volume Khadi, 200ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Sampon natural pentru volum si stralucire pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Samponul cu amla Khadi stimuleaza cresterea parului, confera rezistenta firelor de par si intareste radacinile firelor de par.

Efectul magic al samponului Khadi Amla Volume se datoareaza elixirului Khadi, care este obtinut printr-un proces meticulos conform formulelor ayurvedice antice. Plantele medicinale, fructele si frunzele plantelor indiene sunt combinate intr-un amestec magic care are numeroase beneficii pentru scalp si par: bhringaraj, brahmi, shikakai, reetha, amla, tulsi, neem

Pudra de Amla lasa parul matasos, usor de pieptanat, si confera rezistenta firelor de par. Tulsi intareste radacina, Bhringaraj si Brahmi intaresc radacina parului, combat caderea si stimuleaza cresterea. Amla si Shikakai sunt sampoane si balsamuri naturale pentru par care intaresc firele de par si previn despicarea varfurilor. Proteinele din grau, Shikakai si Aloe Vera lasa parul matasos si usor de pieptanat.

Neem mentine scalpul curat si fara matreata, Brahmi si Bhringaraj au proprietati revigorante pentru scalp si par si sunt utilizate in mod traditional pentru a preveni caderea parului si pentru a stimula cresterea parului. Contine un mix de plante ayurvedice anticadere par: amla, bhringaraj, brahmi.

Ingrediente ayurvedice sampon cu amla Khadi

Ingrediente ayurvedice sampon cu amla Khadi

Ph-ul samponului Khadi cu Amla este 4-5.

Elixirul se obtine prin fierberea plantelor in recipiente de cupru in aer liber conform unei retete ayurvedice antice. Ingredientul astfel obtinut are numeroase beneficii pentru par. Plantele sunt culese manual si sunt folosite in medicina ayurvedica.

Utilizare Sampon ayurvedic cu amla Khadi: se spumeaza o mica cantitate de sampon cu apa, se aplica pe scalp si par, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa calduta. Pentru dozarea samponului se poate folosi recipientul de diluare a samponului Khadi.

Utilizare impreuna cu alte produse Khadi: Samponul ayurvedic Amla Volume Khadi se poate folosi impreuna cu urmatoarele produse pentru par Khadi:

- uleiul cu amla Strong Amla Khadi care completeaza efectul samponului cu Amla: intareste radacina, previne caderea, hidrateaza si confera volum si stralucire

- samponul reparator cu trandafir Rose Repair care regenereaza parul si-l hidrateaza. se pot folosi in mod alternativ.

- samponul cu neem antimatreata si seboree Neem Balance Khadi care calmeaza scalpul iritat, combate si previne matreata

Curatarea parului in Ayurveda: in lumea occidentala, spalarea parului este considerata o necesitate zilnica, in timp ce in ayurveda, spalarea parului are o semnificatie mai profunda, face parte dintr-o ceremonie holistica in care aura si corpul fizic nu doar sunt curatate, ci si eliberate de energiile negative. Cu ajutorul elixirului Khadi, la fiecare spalare, mintea, trupul si sufletul sunt din nou in armonie.

Ingrediente Sampon cu Amla Khadi: Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin**, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Cananga Odorata Flower Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract, Oryza Sativa Bran Oil*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Zinc Pca, Acacia Concinna Fruit Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Linalool*, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol*, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl

Palmitate.

* ingredient bio | *componente ale uleiurilor esentiale| **obtinut din ingrediente bio

99,8 % ingrediente de origine naturala

vegan
on
Alege tipul de Par
Toate tip de par
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (38)

Bazat pe 38 recenzii - 0 1 2 3 4 4,89/5
0 1 2 3 4
(5/5

Șamponul este perfecta pentru mine!

Stele: 0 1 2 3 4

Sunt foarte mulțumită de sampon, ii da greutate și volum parului meu plus ca miroase divin! Țin sa menționez ca e important sa îl lăsați 2-3 minute pe par și apoi sa clătiți.


0 1 2 3 4
(3/5

Usuca parul

Stele: 0 1 2 3 4

Desi folosesc masca hidrantanta si balsam dupa spalare, acest sampon imi usuca foarte tare parul si il lasa aspru.


0 1 2 3 4
(3/5

Usuca parul

Stele: 0 1 2 3 4

I-am dat mai multe sanse acestui sampon, dar pur si simplu nu este pentru parul meu. Desi folosesc masca hidratanta + balsam, parul meu ramane aspru si uscat dupa ce folosesc acest sampon.


0 1 2 3 4
(5/5

Minunat

Stele: 0 1 2 3 4

Cel mai bun sampon ce l-am incercat vreodata . Volum maxim , simti parul curat si stralucitor fara sa fie incarcat


0 1 2 3 4
(5/5

Foarte bun

Stele: 0 1 2 3 4

Folosesc acest sampon de ceva vreme. In varianta aceasta imbunatatita este mult mai bun. Lasa un par care scartaie de curat, straluceste pe toata lungimea si are intr-adevar volum. Poate insa sa aiba tendinta de ingrasare dupa cateva zile. Dar consider ca merita. Sunt foarte multumita de el.


group_work .