• -20%
Sampon pentru volum cu magnolie, 250ml - MaterNatura

Sampon pentru volum cu magnolie, 250ml - MaterNatura

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Maternatura   |  
MNP04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei
56,00 Lei cu TVA

Samponul cu magnolie Maternatura confera parului volum, netezeste cuticulele afectate de factorii de mediu si de produsele de ingrijire pline de chimicale din comert. Sporeste frumusetea parului conferindu-i un aspect bogat, elasticitate si volum fara sa incarce.

Certificat bio - Vegan OK - Nichel tested

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon pentru volum cu magnolie, 250ml - Maternatura

Firul de par fin are un diametru cu o treime mai mic decat cel al unui fir normal si contine jumatate din proteinele unui fir gros. In plus, factorii externi precum uscatorul de par, soarele, placa, produsele de ingrijire si pieptanare, produsele pentru colorarea parului afecteaza parul fin. Produsele neadecvate incarca parul iar parul fin isi pierde rapid volumul dupa spalare si coafare.

Special pentru parul fin, Maternatura a creat samponul cu magnolie care spala in mod delicat, confera volum si  rezistenta parului, il protejeaza de agresiunile externe, face parul usor de pieptanat si de aranjat. Previne electrizarea, confera parului elasticitate si volum.

Contine:
  extracte de magnolie, lavanda, caise, alge brune, spirulina, quinoa,Vitamina E, ulei de eucalipt

Utilizare: se aplica o mica cantitate pe parul umed, se maseaza delicat dupa care se clateste

Ingrediente INCI: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Betain Cocamidopropyl BetaineCoco Glucoside, Magnolia Biondii Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, Laminaria Japonica Extract, Spirulina Maxima Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Quinoa, Lauryl Lactyl Lactate, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Glycerin, Benzyl Alcoho, lParfum (Fragrance), Behenamidopropyl Dimethylamine, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid

* ingrediente bio

vegan
on
Alege tipul de Par
Par fara volum
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Gingas

Multumita de sampon. Cu siguranta voi mai comanda. Multumesc!


group_work .