Sampon par uscat cu musetel, 250ml - MaterNatura

Sampon par uscat cu musetel, 250ml - MaterNatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP14  |  

Stoc epuizat
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei cu TVA

Daca ai un par uscat, dar iti doresti un par moale, hidratat, stralucitor si puternic incearca samponul bio cu musetel pentru parul si scalpul uscat marca Maternatura.

Sampon bogat in ingrediente naturale, formulat pentru a curata cu blandete parul uscat, pentru a-l hidrata si a-i conferi suplete.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon cu musetel bio - par si scalp uscat, 250ml - Maternatura

Sampon pentru par uscat, bogat in ingrediente bio si naturale delicate cu pielea scalpului, ideale pentru ingrijirea parului uscat. Contine musetel, ulei de imortele, aloe vera, extracte vegetale si uleiuri esentiale care intaresc firul de par si il hidrateaza. Dupa folosirea samponului, parul va fi placut la atingere si nu se va eletriza usor.

Confera parului stralucire, mentine nivelul de hidratare al parului si il fortifica.

Principii active: extracte bio de musetel, imortele, lavanda, flori de portocale, salvie si nalba, ulei de migdale dulci bio, aloe vera, ulei esential de musetel roman

Utilizare: aplicati o mica cantitate pe parul umed, masati pana cand face o spuma delicata, dupa care clatiti. Repetati daca este necesar. Pentru rezultate optime folositi in mod constant.

IMPORTANT! A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii a se clati cu apa din abundenta. A se pastra la temeperatura camerei. A nu se folosi pe scalpul iritat.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Sodium cocoyl sarcosinate, Cocamidopropyl hy- droxysultaine, Ammonium lauryl sulfate, Lactic acid, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Anthemis nobilis flower oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) fruit extract (*), Citrus aurantium dulcis (Orange) flower extract (*), Aloe barbadensis leaf extract (*), Helichrysum italicum flower extract (*), Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract (*), Foeniculum vulgare (Fen- nel) fruit extract (*), Salvia sclarea (Clary) extract (*), Althaea officinalis root extract (*), Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Gly- cerin, Behenamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
Alege tipul de Par
Par uscat, tratat
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .