Contur ochi cu rodie si ulei de migdale, 40ml - Soultree

Contur ochi cu rodie si ulei de migdale, 40ml - Soultree

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Soultree   |  
ST22  |  

Stoc epuizat
PRP: 95,00 Lei
95,00 Lei cu TVA

Crema contur ochi, lejera, ideala pentru a combate cearcanele, pungile de sub ochi si pentru a diminua ridurile din jurul ochilor.

Contur ochi natural, bogat in plante Indiene, ideal pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile din jurul ochilor.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Lotiune contur ochi cu rodie si ulei de migdale, 40ml - Soultree

Crema contur ochi Soultree are textura unei lotiunii este ideala pentru ingrijirea zilnica a pielii din jurul ochilor. Crema contur ochi diminueaza ridurile, combate cearcanele si pungile de sub ochi.

Ceaiul verde contine antioxidanti care protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor si reduce pungile de sub ochi, extractul de rodie, cafeina, uleiul de migdale si mierea diminueaza ridurile si confera luminozitate pielii contur ochi.

Ideal pentru pielea mixta, grasa.

Ingrediente active: aloe vera bio, apa de hamamelis, ulei bio de migdale dulci, miere, ceai verde, extract de rodie, cafeina

Utilizare: aplicati o mica cantitate prin tapotare pe pielea din jurul ochilor. A se utiliza dimineata si seara.

Ingrediente: Aqua, Aloe barbadensis (aloe vera) juice*, Hamamelis virginiana (witch hazel) water*, Glycerine, Betaine, Sclerotium gum, Prunus amygdalus dulcis (almond) oil*, Sodium levulinate, Mel (honey)*, Potassium sorbate, Lactobacillus ferment lysate, Camellia sinensis (green tea) leaf extract, Punica granatum extract (pomegranate), Sodium gluconate, L-lactic acid, Caffeine.

* ingredient bio

bio
on
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .