• -20%
Sampon si gel de dus cu amla, vetiver, neem, 250ml - Soultree

Sampon si gel de dus cu amla, vetiver, neem, 250ml - Soultree

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Soultree   |  
ST23  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei
60,00 Lei cu TVA

Sampon si gel de dus 2 in 1 pentru o piele catifelata si un par perfect curat. Bogat in plante ayurvedice naturale, produsul se poate folosi pentru toate tipurile de piele si par.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon si gel de dus cu amla, vetiver si neem, 250ml - Soultree

Produs de curatare 2 in 1, sampon si gel de dus, cu plante ayurvedice precum amla, neem, vetiver, shikakai si aloe. Inlatura in mod delicat impuritatile din cap pana in picioare. Lasa pielea curata si catifelata si parul curat si stralucitor.

Ideal pentru toate tipurile de piele si par, inclusiv pentru parul cret, ondulat deoarece nu contine sulfati. Este un produs CG, curly girl approved.

Ingrediente active: manjistha, aloe vera bio, turmeric, neem, bhringraj, shikakaki, vetiver, amla, vetiver, nutgrass

Ingrediente: Aqua, Decyl glucoside, Lauryl glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Glycerine , Sodium PCA, Rubia cordifolia (manjistha) extract*, Aloe barbadensis (aloe vera) juice*, Curcuma longa (turmeric) extract*, Azadirachta indica (neem) infusion*, Citric acid, Sodium levulinate, Coco glucoside, Glyceryl oleate, Xanthan gum, Parfum**, Eclipta alba (bhringraj) extract*, Zn PCA, Potassium sorbate, Sodium gluconate, Acacia concinna (shikakai) extract*, Vetiveria zizanioides (vetiver) extract*, Emblica officinalis (aamla) extract*, Cyperus rotundus (nagarmotha) extract*, Parfum**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citral**

*From certified organic farms

**From essential oils

Alege tipul de Par
Toate tip de par
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .