Gel de dus bio Para si Aloe, 500ml - Avril

Gel de dus bio Para si Aloe, 500ml - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV743  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Gel de dus bio cu aroma naturala de para, ideal pentru intreaga familie. Curata si catifeleaza pielea, confera o stare de relaxare si un parfum placut pielii.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Gel de dus bio Para & Aloe, 500ml - Avril
Gel de dus bio pentru toate tipurile de piele cu un parfum delicat de para. Gelul de dus Avril contine aloe vera, ingredient ce hidrateaza straturile superioare ale epidermei, nu contine sapun si respecta ph-ul pielii. Catifeleaza pielea si ii confera pielii un parfum placut de lavanda & portocale. Contine 97% ingrediente de origine naturala, 12% ingrediente bio! Vegan! Nu a fost testat pe animale!

Utilizare:
se aplica direct pe pielea umeda sau cu ajutorul unui burete! IMPORTANT! Uz extern. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii clatiti abundent cu apa. A se pastra inchis in mod corect departe de surse de caldura.


Ingrediente INCI:

Aqua (water), sodium coco-sulfate, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, sodium chloride, glyceryl oleate, coco-glucoside, aloe barbadensis leaf juice powder*, parfum (fragrance), benzyl alcohol, coconut alcohol, sodium sulfate, dehydroacetic acid, citric acid.

*ingrediente bio

Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .