Crema solara ten SPF30 cu ganoderma si aloe - Sun Defence Bioearth

Crema solara ten SPF30 cu ganoderma si aloe - Sun Defence Bioearth

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Bioearth   |  
SUVVI30  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 119,00 Lei
119,00 Lei cu TVA

Crema de fata cu spf 30 pentru o protectie solara naturala, cu proprietati antirid si anti-pete pigmentare, ideala pentru expunerea la soare atat la munte cat si la mare.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema solara pentru ten SPF30 cu ganoderma si aloe vera, 50ml -  Sun Defence Bioearth

Crema solara pentru ten, protectie ridicata SPF30, cu filtre fotostabile, extracte de aloe  vera, ganoderma si ingrediente inovatoare care combat semnele de imbatranire si formarea petelor pigmentare. Ideala pentru pielea normala si pentru pielea deschisa la culoare care tinde sa se pateze (hiperpigmentare). Ofera protectie UVA si UVB. 

Bogata in uleiuri cosmetice (floarea soarelui, migdale dulci si samburi de struguri) si extracte vegetale, crema de fata cu SPF 30 Sun Defence mentine pielea hidratata, previne deshidratarea si uscarea, imbunatatind vizibil aspectul tenului.

Produs Vegan. Fara parfum. Testat pentru nichel. Usor de aplicat, nu lasa urme albe pe piele.

Ingrediente active: ganoderma, extract de ceai verde bio, aloe vera bio, ulei de floarea soarelui bio, vitamina E, bisabolol, extract de imortele bio, Lumicease®.

Utilizare: aplicati pe piele o cantitate generoasa de produs inainte de expunerea la soare. Se reaplica in mod frecvent, in mod special dupa inot, stergere si transpiratii excesive. IMPORTANT DE RETINUT: folosirea unei cantitati minime de produs reduce in mod semnificativ nivelul de protectie solara.

AVERTISMENT! Uz extern. A nu ramane expus la soare timp indelungat chiar daca se foloseste un produs cu protectie solara. A nu se expune nou-nascutii si copii mici la razele directe ale soarelui. Expunerea excesiva la soare reprezinta un risc grav pentru sanatate. A se pastra recipientul inchis, departe de surse de lumina si caldura.

Ingrediente: aqua, glyceryl ste- arate se, glycerin, diethylamino hy- droxybenzoyl hexyl benzoate, isoamyl cocoate, ethylhexyl triazone, titanium dioxide, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium cetearyl sulfate, aloe barbadensis leaf juice*, bisabolol, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis oil, vitis vinifera seed oil, helianthus annuus seed oil*, helichrysum angustifolium flower extract*, ganoderma lucidum spore extract, camellia sinensis leaf extract*, hydrolyzed pea protein, silica, xanthan gum, tocopheryl acetate, jojoba esters, glucose, sodium chloride, sodium succinate, maltodextrin, benzyl alcohol, ethylhexylglycerin.

* ingredient bio

vegan
on
Alege tipul de Ten
Toate tip. Ten
bulina
on
Nou

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .