Sampon scalp sensibil cu albastrele, 250ml - Maternatura

Sampon scalp sensibil cu albastrele, 250ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP22  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 70,00 Lei
70,00 Lei cu TVA

Scalp uscat, senzatie de mancarime, iritatii si roseata la nivelul scalpului? Aceste sunt semne ale unui scalp sensibil care are nevoie de o ingrijire speciala cu produse special create pentru aceste probleme.

Ingrijirea scalpului joaca un rol esential in mentinerea unui par sanatos, frumos si stralucitor motiv pentru care samponul cu albastrele MaterNatura este alegerea perfecta.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon bio cu albastrele pentru scalpul sensibil, 250ml - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Sampon delicat ideal pentru scalpul sensibil care se inroseste, in caz de prurit cutanat si iritatii. Curata in mod delicat fara sa irite scalpul si are proprietati lenitive.

Contine tensioactivi de origine vegetala, delicati cu scalpul sensibil, extract de albastrele cu proprietati de regenerare celulara, tonifiante si astringente, extractul de ovaz, galbenele, musetel, nalba si aloe care calmeaza pielea capului si o hidrateaza, ulei de tamaie care previne dezvoltarea ciupercilor si a bacteriilor fiind un remediu ideal in caz de leziuni si inflamatii ale pielii.

IMPORTANT DE RETINUT:

- daca ai parul decolorat, vopsit chimic  si doresti sa pastrezi intensitatea culorii alterneaza samponul cu albastrele cu samponul cu par vopsit
- daca ai parul uscat alterneaza cu samponul bio Maternatura pentru parul uscat cu musetel
- daca ai parul gras alterneaza samponul pentru scalpul sensibil cu samponul pentru par gras MaterNatura

Samponul cu albastrele Maternatura este un sampon curly girl approved. Nu contine sulfati, silicon, alcool, ceara, uleiuri minerale, parafina, etc. Ideal pentru persoanele cu parul cret, ondulat care isi ingrijesc parul conform metodei Curly Girl.

Samponul cu albastrele Maternatura face parte din rutina beauty scalp sensibil. Samponul Maternatura este un sampon curly girl approved.

Utilizare: aplicati o mica cantitate pe parul umed, masati pana cand face o spuma delicata, dupa care clatiti. Repetati daca este necesar. Pentru rezultate optime folositi in mod constant.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Cocamidopropyl hydroxysultaine, Cocamidopropyl betaine, Sodium cocoyl sarcosinate, Sodium chloride, Betaine, Centaurea cyanus flower water (*), Centaurea cyanus flower extract (*), Aloe barbadensis leaf extract (*), Avena sativa (Oat) kernel extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Boswellia carterii oil, Panthenol, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Glycerin, Parfum [Fragrance], Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Lactic acid.

* ingredient bio

vegan
on
Alege tipul de Par
Scalp sensibil
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Sampoane CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .