Creion de ochi bio ALB - Avril

Creion de ochi bio ALB - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV642  |  

Stoc epuizat
PRP: 24,00 Lei
24,00 Lei cu TVA

Creionul de ochi alb Avril ilumineaza zona ochilor, defineste conturul acestora, garanteaza un machiaj rezistent si accentueaza privirea.

Creion de ochi bio, bogat in ingrediente naturale, potrivit si pentru ochii sensibili!

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Creion de ochi alb bio Avril

Creion de ochi alb, certificat bio, cu o textura catifelata ideal pentru a pune in evidenta ochii in mod natural. Se aplica usor, nu irita pielea, nu ustura ochii si nu agreseaza zona delicata a ochilor.

Creionul de ochi alb Avril contine uleiuri vegetale care hidrateaza si protejeaza zona delicata a ochilor si vitamina E cu proprietati antioxidante. Este ideal si in ca de ochi sensibili.

Folosit pe conjuctiva, creionul de ochi alb creeaza iluzia unor ochi mai mari si mai luminosi. Pentru un efect dramatic se aplica pe pleoapa superioara pentru contur. Folosit sub linia sprancenelor, creionul lumineaza privirea si subliniaza forma sprancenelor.

Contine 100% ingrediente de origine naturala, 25,24% ingrediente bio

Ingrediente INCI: Ci 77891, squalane, ricinus communis seed oil*, hydrogenated castor oil behenyl esters, cera alba*, copernicia cerifera cera, talc, hydrogenated olive oil stearyl esters*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated palm kernel glycerides, hydrogenated palm glycerides, butyrospermum parkii butter extract*, alumina, tocopherol, bisabolol, helianthus annuus seed oil*, ci 77492.


*ingrediente bio

Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .