Producatori

Ultimele Comentarii Adaugate

Clientul a valutat produsul dar nu a scris un comentariu, sau comentariul scris asteapta sa fie moderat
Postat de Erika S in feb 12, 2020
Comanda Verificata
Clientul a valutat produsul dar nu a scris un comentariu, sau comentariul scris asteapta sa fie moderat
Postat de Mariana S in feb 8, 2020
Comanda Verificata
Clientul a valutat produsul dar nu a scris un comentariu, sau comentariul scris asteapta sa fie moderat
Postat de Mariana S in feb 8, 2020
Comanda Verificata
Nou Pachet detergenti ecologici casa - Biopuro Mareste

Producator:
Certificat BIO de:

Pachet produse ingrijire casa bio

BPUROS03

Produs nou

Pastrarea curateniei si igienizarea spatiilor sunt esentiale acasa, dar si la locul de munca, daca va doriti o viata cat mai sanatoasa.

Atat procesul de curatare, cat si parfumarea spatiilor devine usor de realizat daca se foloseste setul special creat pentru o ingrijire bio a casei.

Mai multe detalii

Trasport : 13 lei sau GRATUIT pt. comenzi de minim 159 lei - (vezi detalii)

Rating Total Rating Total:

0
0/5 - 0 comentarii

Vezi rating
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Lei 170.00

Informatii

Setul de detergenti Biopuro este ideal pentru o curatare si igienizare naturala a tuturor spatiilor si suprafetelor din casa. Setul contine detergenti bio pentru toate tipurile de material: pardoseli din lemn, gresie, faianta, suprafete din sticla, marmura, ceramica, etc.

Folosirea solutiei eco cu ulei de portocale, alternativa naturala la detergentii plini de chimicale din comert,  te ajuta sa mentii casa curata, sa creezi un mediu curat si sigur pentru intreaga familie. Este ideala pentru suprafete din metal, aluminiu, plastic, crom, sticla, portelan, lemn, etc. 

Pentru o baie curata si stralucitoare alege solutia igienizanta si anticalcar Biopuro deoarece curata mod natural si eficient cada, chiuveta, WC-ul, robinetul, cabina de dus si gresia.

Spray-ul ecologic pentru curatarea geamurilor ne ajuta sa vedem lumea mai bine, pe cand spray-ul degresant confera o stralucire radianta bucatariei.

Parfumul de camera PuroBIO Home* este un odorizant natural care te ajuta sa-ti improspatezi casa. Nu contamineaza aerul din casa intrucat contine un parfum 100% natural.

Datorita produselor de curatenie Biopuro, hipoalergenice, lipsite de chimicale agresive si nocive si certificate bio de AIAB, iti asiguri o curatenie impecabila in casa si ai o influenta pozitiva asupra mediului inconjurator, deoarece acestia nu polueaza.

* parfumul de camera poate fi oricare din parfumurile de camera Biopuro Home disponibile AICI. Parfum dorit se poate specifica in campul "comentarii" cand se plaseaza comanda online. In cazul in care nu se specifica vom trimite unul din cele 10 disponibile.

 • Comentarii Comentarii (0)
 • Rating Total:
  0 1 2 3 4
  0/5
  Bazat pe 0 comentarii
  Filtru:
  0 1 2 3 4 (0)
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)

  2 alte produse in aceeasi categorie: