Betisoare parfumate Touch of Sun - Khadi
Betisoare parfumate Touch of Sun
Betisoare parfumate
Betisoare parfumate Touch of Sun - Khadi
Betisoare parfumate Touch of Sun
Betisoare parfumate

Betisoare parfumate Touch of Sun - Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA95  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 23,00 Lei
23,00 Lei cu TVA

Betisoarele parfumate Touch of Sun Khadi sunt ideale a se folosi oricand dar in mod special dupa o zi grea de lucru, cand se practica yoga dar si cand se doreste sa se creeze un mediu unde exista echilibru si armonie.

Betisoarele Touch of Sun Khadi:
- sunt produse handmade conform unor retete ayurvedice originale
- parfum 100% natural: flori tropicale, patchouli si lemn de santal
- efect relaxant

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Betisoare parfumate Touch of Sun – Khadi (13 buc)

Betisoarele Khadi sunt produse handmade in India din uleiuri vegetale pure, rasina naturala si plante.

Au o functie odorizanta si de purificare a aerului, un parfum natural, placut care ajuta in relaxare si meditatie. Betisoarele parfumate mentin o legatura de armonie si echilibru intre suflet, minte si trup.

Parfumul relaxant al betisoarelor Touch of Sun Khadi este 100% natural, fara parfumuri sintetice, obtinut dintr-un mix de ingrediente naturale: flori tropicale, patchouli si lemn de santal. Betisoarele creeaza un mediu in care armonia si bunastarea sunt la ele acasa.

Mod de utilizare:
1. se aseaza pe un suport adecvat pentru betisoare
2. se aprinde partea superioara cu o sursa de foc (chibrit, bricheta) pret de cateva secunde, dupa care se stinge flacara

Atentie!!!
A se folosi doar ca betisor parfumat. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor. A se folosi doar pe o suprafata ignifuga. A nu se lasa nesupravegheat cand este aprins.

Made in India

O cutie contine 13 betisoare.

vegan
on
Stock Limitat
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .