Balsam leave-in spray cu flori de bumbac, 150ml -  Maternatura

Balsam leave-in spray cu flori de bumbac, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Maternatura   |  
MNP38  |  

Stoc epuizat
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Balsamul de par leave-in Maternatura descalceste, ajuta la netezirea si protejarea parului, imbunatateste flexibilitatea si ii confera un aspect catifelat si matasos. Balsamul spray fara clatire Maternatura este ideal pentru toate tipurile de par.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Balsam spray leave-in cu flori de bumbac, 150ml - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Balsam de par fara clatire, lejer, practic si comod, certificat bio de AIAB. Descalceste parul fara sa incarce si il catifeleaza. Are efect anti-frizz, de netezire a parului si inchide cuticulele.

Contine uleiuri si ingrediente care conditioneaza parul si ii confera stralucire. Uleiul de baobab si uleiul din seminte de bumbac sunt foarte bogate in ingrediente nutritive si vitamine care sunt absorbite usor de par care va fi catifelat, hidratat si placut la atingere. Extratul de amla, folosit si ca balsam de par natural, confera volum si stralucire parului. Extractul de zmeura este are proprietati astrigente, antirid, hidratante si antioxidante. Extractul din bambus este bogat in siliciu organic care stimuleaza cresterea parului, reduce secretia de sebum, hraneste parul uscat, fragil, degradat si il ajuta sa faca fata stesului cotidian.

Balsamul fara clatire Maternatura este idel pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul gras deoarece descalceste fara sa incarce (are o textura lichida, lejera, spray).

Balsamul spray leave.in Maternatura:

  • este ideal cand ai putin timp la dispozitie, atunci cand esti la piscina sau la sala
  • la mare deoarece protejeaza parul de sarea din mare
  • pentru a descalci parul copiilor
  • poate fi folosit si pe parul uscat pentru a descalci nodurile

Utilizare: se pulverizeaza pe paul umed sau uscat dupa care se piaptana parul si se coafeaza cum se doreste. Nu necesita clatire deoarece este un balsam leave-in. IMPORTANT: A se agita bine inainte de utilizare. A nu se folosi impreuna cu un alt balsam de par.

Ingrediente INCI: Aqua [Water] (Eau), Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Linum usitatissimum (Linseed) seed oil, Adansonia digitata seed oil, Sodium hyaluronate, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, Phyllanthus emblica extract, Rubus idaeus (Raspberry) fruit extract (*), Bambusa arundinacea stem extract (*),Aloe barbadensis leaf extract (*), Avena sativa (Oat) kernel extract (*),Tocopherol, Panthenol, Glycerin, Dehydroacetic acid, Lactic acid, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Citric acid, Parfum [Fragrance].

vegan
on
Alege tipul de Par
Toate tip de par
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Balsamuri CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Ideal pentru parul meu indisciplinat

Il folosesc după spălat și uneori înainte de pieptănat. Are o textură lejeră, descurcă părul fără să-l încarce și îl face ușor de pieptănat. În plus, miroase foarte bine.


group_work .