Masca par cu lavanda Be ZEN 25ml -  Maternatura

Masca par cu lavanda Be ZEN 25ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP42  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 25,00 Lei
25,00 Lei cu TVA

Masca pentru par Be Zen contine multe ingrediente nutritive care actioneaza in profunzime. Hidrateaza, reda un aspect sanatos parului deteriorat, mentine frumusetea parului.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca de par cu lavanda Be ZEN, 25ml - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Masca de unica folosinta pentru toate tipurile de par ideala pentru hidratarea parului dar si pentru o pauza de relax cand dorim sa ne limpezim mintea. Hraneste firul de par, intensifica stralucirea naturala a parului, catifeleaza si il lasa placut la atingere. Extractele de roinita, valeriana, lavanda, musetel si busuioc calmeaza roseata.

Produs certificat BIO de AIAB Italia si Vegan OK.

Masca cu lavanda Be ZEN Maternatura este ideala pentru un moment de relax datorita lavandei din compozitie. Parfumul mastii te va purta intr-o calatorie senzoriala care conduce la regasirea de sine. Notele de varf sunt delicate, dulci si revigorante, de piersic, cyclamen si grapefruit. Notele de mijloc de magnolie si vata de zahar te fac sa te indragostesti. Notele de baza de vanilie, mosc si lemn de cedru sunt intense si te invaluie pana a doua zi.

Utilizare: masca descalceste si conditioneaza parul. Se aplica dupa samponare si limpezire pe toata lungimea firului de par, mai putin la radacina, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Pentru un moment intens de relaxare, se poate lasa masca sa actioneze 30 de minute.

Ingredinte INCI: Aqua [Water] (Eau), Myristyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Melissa officinalis leaf extract (*), Valeriana officinalis rhizome/root extract (*),Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract (*),Ocimum basilicum (Basil) flower/leaf/stem extract, Glycerin,Lactic acid,Benzyl alcohol, Sodium benzoate,Sodium dehydroacetate, Linalool, Hexyl cinnamal, Parfum [Fragrance]

*ingredient bio
Alege tipul de Par
Toate tip de par
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Masti CG
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .