• Set
Rutina Bio antimatreata -  Maternatura

Rutina Bio antimatreata - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
FED_MNSET02  |  

Stoc epuizat
PRP: 136,00 Lei
136,00 Lei cu TVA

In loc de 144,00 Lei

Daca te confrunti cu matreata adopta rutina de ingrijire antimatreata Maternatura.

Cele 2 produse care fac parte din aceasta rutina (exfoliant scalp cu arbore de ceai si sampon antimatreata cu brusture) sunt secretul unui par frumos de la radacina.

Ambele produse combat matreata, previn reaparitia acesteia, normalizeaza si revigoreaza scalpul.

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Rutina bio Antimatreata - Maternatura

Matreata este, probabil, cea mai comuna afectiune a pielii scalpului. Chiar daca nu este dureroasa, matreata poate fi extrem de inestetica.

Exista 2 tipuri de matreata:

1. matreata uscata care se prezinta sub forma unor solzi uscati de culoare alba, care pot fi observati la nivelul scalpului, pe lungimea parului, dar si pe hainele inchise la culoare

2. matreata grasa sau ceroasa se prezinta sunt forma unor solzi de culoare galbena care raman la nivelul scalpului si poate fi insotita de mancarimi si iritatii la nivelul scalpului. Matreata grasa este specifica persoanelor cu piele grasa si favorizeaza ingrasarea parului.

Dermatita seboreica este de fapt matreata in stadiu avansat. Aceasta contribuie la iritarea pielii de la baza foliculilor pilosi si are ca efect descuamarea pielii scalpului.

Un scalp curat este sinonim cu un par sanatos si frumos. Daca te confrunti cu matreata, Maternatura a creat o rutina de ingrijire a scalpului cu matreata care contine 2 produse esentiale:

  1. Exfoliant pentru scalp cu matreata cu arbore de ceai: produs inovator ideal pentru a elimina ambele tipuri de matreata: uscata si grasa. Exfoliantul pentru scalp cu arbore de ceai Maternatura calmeaza si decongestioneaza pielea, regleaza secretia de sebum, elimina impuritatile si matreata.

  2. Sampon antimatreata cu brusture: contine piroctone olamina si extract de apio care previn proliferarea ciupercii resposabila de aparitia matretii, extractul de brusture care purifica scalpul, extract de anghinare cu proprietati revigorante, revitalizante, astrigente si de reglare a secretiei de sebum.

Produsele se pot folosi de inclusiv de persoanele cu parul cret, ondulat, care urmeaza metoda Curly Girl, deoarece niciunul din cele 2 produse din set nu contine sulfati, alcool, ingrediente care se depun, etc.

Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .