Primer styling par cu porozitate ridicata cu goji, 150ml - Maternatura

Primer styling par cu porozitate ridicata cu goji, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP49  |  

Stoc epuizat
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Spray pentru styling, revitalizare buclele dimineata si in orice moment al zilei, hidratare, stralucire si pentru a reduce frizz-ul. Ideal pentru par cu porozitate ridicata. Echilibreaza porozitatea parului de la radacina la varfuri.

Un must have pentru toate persoanele cu par ondulat si cret care isi ingrijesc parul conform metodei curly girl.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Primer styling par cu porozitate ridicata cu goji, 150ml - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦


Hidrateaza, combate electrizarea parului (efect anti-frizz), confera volum, hidratare si stralucire indiferent ca se aplica pre-styling (dupa samponare, inainte de uscarea parului) sau pentru re-styling (revitalizare intre spalari).

Revitalizeaza buclele, onduleurile dimineata si in orice moment al zilei, reduce frizz-ul, hidrateaza si confera stralucire.

Spray-ul de styling cu goji Maternatura are o formula naturala, bogata in ingrediente active, cu numeroase beneficii pentru par:

- extract de goji care catifeleaza cuticula, fiind ideal pentru formularea produselor pentru par uscat, tern, degradat, deshidratat, si extract de mei care combate radicalii liberi si imbunatateste textura parului.

- sinergie de polimeri, de origine vegetala, cu efect de modelare si fixare care confera fixare si un efect natural.

- aminoacizi (serina, inositol, prolina) care protejeaza parul de stresul oxidativ (caldura si tratamente) si il intareste. Formeaza o pelicula protectoare in jurul firului de par.

- glicerina care previne deshidratarea parului

- extract din seminte de mei care regenereaza si mentine nivelul de hidratare

- extract din radacina de iris care hidrateaza, imbunatateste elasticitatea si confera stralucire.

Spray-ul de styling cu goji Maternatura este ideal pentru:

- par cu porozitate ridicata
- par cret, ondulat
- styling dupa spalare, inainte de uscarea parului si styling intre samponari (revitalizare bucle in cazul parului cret, ondulat)
- pentru toate persoanele care isi ingrijesc parul conform metodei Curly Girl

Mod de utilizare: se pulverizeaza pe parul umed, proaspat spalat, sau pe parul uscat pentru revitalizare bucle, onduleuri. Nu necesita clatire.


Ingrediente Primer Styling par cu porozitate ridicata cu goji Maternatura: Aqua [Water] (Eau), Sodium polyitaconate, Lycium barbarum fruit extract (*), Panicum miliaceum (Millet) seed extract (*), Humulus lupulus (Hops) extract (*), Pyrus malus (Apple) fruit extract, Iris pallida root extract (*), Serine, Inositol, Proline, Glycerin, Caprylyl/capryl glucoside, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Glyceryl caprylate, Polyglyceryl-6 oleate, Sodium cocoyl glutamate, Sodium surfactin, Benzyl alcohol, Betaine, Citric acid, Linalool, Lactic acid, Hydroxycitronellal, Parfum [Fragrance]

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .