• -20%
Gel par cret cu aloe si frangipani, 100ml - Maternatura

Gel par cret cu aloe si frangipani, 100ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP43  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei
63,20 Lei cu TVA

Gel de par bio ideal pentru stilizarea parului cret, ondulat. Ofera fixare buclelor fara sa incarce. Recomandat pentru toate tipurile de par.

Nu contine alcool! Ideal pentru metoda Curly Girl (gel de par CG approved)



favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel pentru par cret, ondulat cu aloe si frangipani, 100ml - Maternatura
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Gel de par bio fara alcool pentru o fixare lejera, volum si stralucire naturala. Elimina frizz-ul, hidrateaza si confera fixare buclelor fara sa incarce.

Contine aloe vera, extract de frangipani cu proprietati antioxidante si hidratante, extract de nalba care hidrateaza, confera stralucire si catifeleaza. Aloe vera calmeaza pruritul, combate matreata, previne deshidratarea scalpului si stimuleaza cresterea parului datorita vitaminelor si mineralelor din compozitie.

Ideal pentru barbati si femei!

Gelul de par Maternatura este ideal pentru:

par cret care are nevoie de hidratare si definire, fara frizz
par ondulat care are nevoie de definire fara sa piarda din volum
pentru par uscat, gras, subtire, vopsit

Utilizare: pe parul ud se aplica de la radacina la varfuri dupa care se strang buclele in pumn de jos in sus. Se poate aplica si pe parul uscat pentru definirea buclelor. Pentru a reduce frizz-ul parului cret, ondulat si pentru a avea bucle definite se recomanda:

in caz de par cret: folosirea gelului impreuna cu crema hidratanta cu seminite de in pentru definirea buclelor Maternatura

in caz de par ondulat: folosirea gelului impreuna cu crema pentru definirea buclelor cu flori de portocale Maternatura




Ingrediente Gel de par cu aloe si frangipani: Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Propanediol, Aloe barbadensis leaf juice (*), Plumeria alba flower extract, Aloe barbadensis leaf extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Althaea officinalis root extract (*), Xanthan gum, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl methylcellulose, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Benzyl salicylate, Limonene,Linalool,Geraniol.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .