• -20%
Crema descurcare par cret cu unt de murumuru, 200ml - Maternatura

Crema descurcare par cret cu unt de murumuru, 200ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP47  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei
63,20 Lei cu TVA

Noduri si par incalcit? Incearca crema pentru descurcarea parului cu unt de murumuru de la Maternatura. Descalceste si cele mai rezistente noduri, lasand parul moale si usor de pieptanat.

Crema este ideala pentru parul cret, uscat, degradat care prezinta noduri greu de descurcat. Ideal pentru copii si adulti.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema pentru descurcarea parului cu unt de murumuru Maternatura, 200ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Crema cu murumuru Maternatura se foloseste inainte de samponare pentru a descurca parul care se incalceste si formeaza noduri. Hidrateaza parul, faciliteaza pieptanarea, reduce ruperea si ii reda elasticitate.  Buclele vor fi catifelate, elastice si lucioase.

Crema cu murumuru este ideala pentru:

- par cret care are nevoie de hidratare si are o tendinta de electrizare
- par cret, ondulat care se incurca usor
- par cret tip 3A - 3B - 3C / 4A-42-4C
- pentru toate persoanele care isi ingrijesc parul conform metodei Curly Girl
- pentru adulti si copii


Crema pentru descurcarea parului are o formula naturala, bogata in ingrediente active, cu numeroase beneficii pentru par:

- ulei de moringa - imbunatateste pieptanarea si contribuie la mentinerea unui nivel adecvat de hidratare

- unt de murumuru – creeaza o pelicula protectoare in jurul cuticulei. Contine proteine, care la fel ca si cheratina, revitalizeaza buclele, le hraneste, le confera elasticitate si un aspect sanatos

- ulei de ricin si ulei din seminte de in care hidrateaza fara sa incarce parul. Sunt uleiuri care se folosesc in caz de par tern, fragil, degradat, uscat, cu varfuri despicate.

- extract de mar verde, bogat in proteine, amidon si zaharuri, care mentine hidratarea parului si netezeste cuticula

- hamei si extract din frunze de vita de vie care protejeaza parul de efectele negative ale radicalilor liberi

- extracte de soc negru, ovaz, rubarba si orez care mentin nivelul de hidratare al parului prevenind uscarea si implicit degradarea

- ulei de cocos care hidrateaza si confera stralucire, gel de aloe vera care confera forma si elasticitate buclelor

- spirulina, bogata in proteine, vitamine si minerale, stimuleaza cresterea parului, combate caderea si confera volum

- extract din seminte de mei care regenereaza si mentine nivelul de hidratare

- seminte de roscove din care se obtine o alternativa naturala la acidul hialuronic si la colagen. Lasa parul catifelat, stralucitor, usor de manevrat, cu volum.


Mod de utilizare: se aplica pe parul umed, pe toata lungimea, se lasa sa actioneze cateva minute dupa care se descalceste parul cu degetele. Se inlatura de pe par cu apa dupa care se samponeaza parul.

Ingrediente Crema descalcire par cu unt de murumuru: Aqua [Water] (Eau), Sucrose, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Behenamidopropyl dimethylamine, Astrocaryum murumuru seed butter [Astrocaryum murumuru butter], Linum usitatissimum (Linseed) seed oil, Ricinus communis (Castor) seed oil, Spirulina maxima extract, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract (*), Rheum palmatum root extract,Aloe barbadensis leaf extract (*),Avena sativa (Oat) kernel extract (*),Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Panicum miliaceum (Millet) seed extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Amyris balsamifera bark oil, Humulus lupulus (Hops) extract (*), Oryza sativa (Rice) extract(*), Pyrus malus (Apple) fruit extract, Sambucus nigra flower extract, Ceratonia siliqua gum, Tocopherol, Glycerin, Decyl glucoside,Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Lactic acid

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .