Creion sprancene Blond Cenusiu - Avril

Creion sprancene Blond Cenusiu - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV945  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 24,00 Lei
24,00 Lei cu TVA

Creionul de sprancene bio de la Avril da forma, defineste si nuanteaza sprancenele intr-o nuanta de blond cenusiu. Asigura un look natural, ingrijit si defineste forma sprancenelor.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Creion de sprancene bio Blond Cenusiu Avril, 1 gr

Creionul pentru sprancene Blond Cenusiu Avril, certificat bio, are o textura catifelata, nongrasa. Ofera o culoare intensa de durata si subliniaza si defineste forma sprancenelor.

Se aplica usor, nu irita pielea si contureaza frumos sprancenele, punandu-le in evidenta forma. Contine numeroase ingrediente active care hidrateaza, regenereaza si protejeaza zona delicata a ochilor. 

Creionul pentru sprancene maro Avril contine 100% ingrediente sunt naturale si 37% ingrediente certificate bio.

Produs fabricat in Franta. Produsul nu a fost testat pe animale.

Ingrediente creion de sprancene Blond Cenusiu: ricinus communis seed oil*, cera alba*, squalane, ci 77891, hydrogenated castor oil, mica, copernicia cerifera cera*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, ci 77492, ci 77499, cetyl alcohol, myristyl myristate, ci 77491, tocopherol, alumina, bisabolol, helianthus annuus seed oil.

Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .