Ulei de Menta Peppermint, 10ml - Saimara
Ulei de Menta Peppermint, 10ml - Saimara
  • -20%
Ulei de Menta Peppermint, 10ml - Saimara
Ulei de Menta Peppermint, 10ml - Saimara

Ulei de Menta Peppermint, 10ml - Saimara

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Saimara   |  
SAI023  |  

Stoc epuizat
PRP: 45,00 Lei
45,00 Lei
36,00 Lei cu TVA

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de menta (peppermint) este util in caz de raceala, sinuzita, migrene.

Difuzat, uleiul de menta alunga gandurile negative, stresul si oboseala, energizeaza si stimuleaza creativitatea.

Ulei de menta pur 100%, fara adaosuri de parfum sintetic, obtinut din plante bio.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de menta Peppermint

Uleiul de menta este minunat indiferent cum se foloseste: difuzat in ambient, incorporat in cosmetice handmade, intr-o baie parfumata sau intr-un ulei purtator pentru masaj.

Aromaterapie - difuzat in ambient, uleiul esential de menta stimuleaza activitatea cerebrala, combate oboseala si epuizarea nervoasa, alunga gandurile negative si lipsa de incredere in propria persoana.

Cateva picaturi in difuzorul de aromaterapie imbunatatesc capacitatea de concentrare, performanta intelectuala, decongestioneaza caile respiratorii (adjuvant in caz de raceala, sinuzita), ajuta la calmarea durerilor de cap si a migrenelor (are proprietati analgezice), alunga stresul, anxietatea si frustrarea. Sustine buna functionare a cailor respiratorii si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Uleiul esential de menta ajuta in caz de rau de masina (amelioareaza simptomele: dureri de cap, greata, ameteala, varsaturi, etc). Pentru conducatorii auto este un energizant 100% natural care inlatura senzatie de oboseala la volan. Nu se recomanda in cazul in care in masina sunt si copii.

Pentru o baie revigoranta si energizanta se adauga in apa din vana o lingurita de ulei purtator, in care in prealabil s-au adaugat cateva picaturi de ulei de menta.

Casa - uleiul de menta purifica aerul din incapere, il improspateaza si lasa incaperea placut parfumata.

Elimina mirosurile neplacute din incapere, tine la distanta insectele si tantarii. Este o alternativa naturala la odorizantele si lumanarile chimice care se gasesc in comert.

Piele - folosit in preparatele pentru piele, uleiul de menta tonifiaza si revigoreaza pielea, este eficient in caz de acnee si in caz de pori dilatati. Folosit in sampon, uleiul esential de menta revigoreaza scalpul, stimuleaza circulatia, combate matreata si calmeaza iritatiile.

Folosita in produsele pentru igiena orala, menta improspateaza respiratia (combate halitoza sau halena), ajuta in cazul micozelor bucale si contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale (are proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si antifungice). Contracareaza efectele alimentelor acide consumate si ajuta la combaterea bacteriilor din cavitatea bucala (previne aparitia infectiilor).

Ingredient pentru cosmetice handmade - se poate folosi ca ingredient in cosmetice handmade: parfumuri, deodorante, uleiuri de masaj, produse pentru ingrijirea tenului si corpului, pentru parfumarea sapunurilor naturale, si pentru parfumarea incaperilor prin realizarea de odorizante de camera naturale care improspateaza aerul si incanta simturile.

Proprietati terapeutice ulei esential de menta: antivirale, analgezice, astrigente, antiinflamatoare, antibacteriene.

Uleiuri compatibile: uleiul de menta se poate folosi in combinatie cu uleiurile esentiale de: Coriandru, Eucalipt Globulus, Eucalyptus Radiata, Geranium, Lavanda, Lamaie, Palmarosa, Piper Negru, Rozamarin 1,8-Cineole, Menta Creata (Spearmint), Ylang Ylang, Busuioc ct Linaool.

Aroma ulei de menta: proaspata, racoroasa, intensa, cu note mentolate si ierboase.

Ulei esential 100% natural, fara adaos de parfumuri sintetice Pur 100%. Nediluat. Cultura organica.

Detalii
Denumirea plantei in latina: Mentha piperita
Familia botanica: Lamiaceae (Labiatae)
Cultura: organica
Tara de origine: Ungaria
Calitate: ulei esential pur 100% si natural
Kid Friendly: NU
Metoda de extractie: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obtinut uleiul: frunze
Componente ale uleiului esential (alergeni): Limonene, Linalool
Ambalare: in recipient de sticla de 10 ml, de culoare bruna, prevazut cu picurator si capac cu filet.
Utilizare ulei esential de menta

Piele - uleiul de menta, ca de altfel orice ulei esential, NU se aplica direct pe piele. Se foloseste doar in combinatie cu un ulei purtator (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului in siguranta cititi ghid diluare uleiuri esentiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esentiale si se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evapora uleiul esential folosind doar apa, fara a folosi caldura. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteza proprietatile terapeutice ale uleiului si este ideal pentru spatii micii si medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esential in particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esential, si este ideal pentru spatiile mari.

Ingredient pentru cosmetice handmade - se poate folosi ca ingredient si in cosmeticele handmade: parfumuri, deodorante, uleiuri de masaj, produse pentru ingrijirea tenului si corpului, pentru parfumarea sapunurilor naturale, si pentru parfumarea incaperilor prin realizarea de odorizante de camera naturale care improspateaza aerul si incanta simturile.

Pastrare & Precautii
A se pastra intr-un loc racoros, departe de surse de caldura si lumina.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se pastra in ambalajul original cu capacul inchis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esential se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregatire in aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esentiale sunt doar pentru uz extern si niciodata in forma pura (se dilueaza in uleiuri purtatoare - vezi ghid diluare uleiuri esentiale).
A nu se utiliza de femeile insarcinate, care alapteaza si de cei care se afla sub supraveghere medicala fara a se consulta un specialist.
A nu se utiliza in caz de alergii sau sensibilitati cunoscute.
A se opri imediat utilizarea in caz de reactii adverse.
Difuzarea uleiurilor esentiale se face cu precautie in preajma animalelor de companie.
A nu se devarsa in mediul acvatic.

Informatiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ si nu pot fi considerate informatii medicale. Proprietatile, recomandarile si modul de utilizare sunt obtinute din surse de referinta, insa nu angajeaza sub nicio forma responsabilitatea noastra. Pentru utilizarea in scop medical, va rugam sa consultati un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale si din acest motiv pot exista diferente de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fara ca aceste diferente sa influenteze siguranta si calitatea produsului.

bio
on
pur
on
analize
on
Aroma
Mentolata
Emotional
Claritate
Energie
Optimism
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antifungic
Antiinflamator
Antioxidant
Antispasmodic
Antiviral
Carminativ
Stimulant cognitiv
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Preferatul meu

Stele: 0 1 2 3 4

Iubest aroma mentei, iar acest ulei esential are o aroma intensa de menta. Imi place sa-l difuzez dimineata pentru ca imi da energia de care am nevoie pe parcursul zilei. Il folosesc si cand am nasul infundat. Functioneaza.


group_work .