Ulei de Goji Bio, 30ml - Saimara
Ulei de Goji Bio, 30ml - Saimara
Ulei de Goji Bio, 30ml - Saimara
Ulei de Goji Bio, 30ml - Saimara

Ulei de Goji Bio, 30ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI046  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA

Pentru a avea un ten frumos, sanatos, care pur si simplu radiaza, uleiul de goji este aliatul ideal. Stimuleaza productia de colagen si confera pielii elasticitate, netezeste ridurile.


Ideal pentru toate tipurile de ten

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei de goji pentru ten

Uleiul de goji este o sursă naturală de vitamine și acizi grași esențiali. Datorită concentrației mari de acid linoleic, uleiul de goji contribuie la menținerea hidratării, previne uscarea și descuamarea pielii.

Bogat în antioxidanți, uleiul de goji îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce semnele de îmbătrânire cauzate de vârstă, vânt, stres, deshitratare și expunere la soare.

Uleiul de goji calmează inflamațiile și roșeața, reduce semnele lasate de acnee, îmbunătățind astfel aspectul tenului. Pielea va fi luminoasă, uniformă și cu aspect sănătos.

Conține o cantitate mare de vitamina C care ajuta la regenerarea pielii, reduce intensitatea petelor pigmentare și o protejează de efectele negative ale factorilor externi.

Utilizat în mod constant, uleiul de goji catifelează pielea, îi conferă fermitate, luminozitate și o hidratează dandu-i tonus și elasticitate. Recomandat pentru toate tipurile de ten.

Ulei de goji – ingredient cosmetic
Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: serumuri pentru ten, creme de ochi, creme pentru ten, măști pentru păr, etc. Păstrează nivelul de hidratare și previne uscarea pielii și părului.

Detalii

Utilizare ulei de goji: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele.

Depozitare: A se depozita în spatii uscate la temperaturi sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Lycium Barbarum Oil*

* ingredient bio



bio
on
presat
on
pur
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .