Lei 33.15

-15%

Lei 39.00

Ulei de Jojoba Bio, 30ml - Saimara

SAI050

Produs nou

Uleiul de jojoba previne îmbătrânirea prematură a pielii, îmbunătățește textura pielii, combate ridurile și netezește liniile fine. Uleiul de jojoba este ideal pentru toate tipurile de ten, pentru îngrijirea gâtului și decolteului,

Rezultatul constă într-o piele hidratată, catifelată și elastică.

Trasport : 13 Lei sau GRATUIT pt. comenzi de minim 159 lei - (vezi detalii)

-15%

Lei 39.00

Producator:

Certificat BIO de:

Comanda Telefonic: 0747-918071
Beneficii ulei de jojoba

Ten - Uleiul de jojoba previne îmbătrânirea prematură a pielii, îmbunătățește textura pielii, combate ridurile și netezește liniile fine. Uleiul de jojoba este ideal pentru toate tipurile de ten, pentru îngrijirea gâtului și decolteului, pentru hidratarea corpului și a zonei contur ochi.

Uleiul de jojoba, similar cu sebumul produs în mod natural de piele, este ideal pentru tenul matur, ridat, uscat, deshidratat, devitalizat, sensibil, mixt, gras, cu tendință acneica. Este un ulei noncomedogenic (nu blochează porii) cu proprietăți hidratante, antioxidante, calmante, anti-inflamatorii.

Uleiul de jojoba hrănește intens pielea din jurul ochilor, estompează liniile fine și redă pielii elasticitatea pierdută. Rezultatul constă într-o piele hidratată, catifelată și elastică.

Datorită conținutului mare de vitamina E, uleiul de jojoba protejează pielea împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură și deteriorarea pielii. Hidratează pielea în profunzime, atenuează liniile fine și ridurile, menține pielea netedă, elastică, tânără și luminoasă.

Uleiul de jojoba înlocuiește cu succes balsamul de buze. Este ideal pentru îngrijirea buzelor uscate şi crăpate.

Uleiul de jojoba poate fi folosit și ca demachiant pentru înlăturarea machiajului. Înlătură eficient rimelul, este delicat cu ochii și pielea, hidratează genele și pielea din jurul ochilor.

Corp - uleiul de jojoba se poate folosi și ca ulei de masaj pentru corp. Se poate folosi ca atare sau în combinație cu uleiuri esențiale.

Uleiul de jojoba nu are miros și din acest motiv poate fi folosit în aromoterapie ca ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale. În funcție de uleiurile volatile folosite, uleiul de masaj poate să aibă efect energizant, relaxant, calmant, antidepresiv, etc

Grație proprietăților sale emoliente, uleiul de jojoba poate fi aplicat după epilat și după expunerea la soare pentru calmarea pielii iritate. Seamănă cu sebumul secretat de piele, nu încarcă porii, se absoarbe rapid și lasă pielea corpului mai fină, suplă și hidratată.

Păr - uleiul de jojoba conține vitamine cu proprietăți antioxidante, care combat deterioararea și căderea părului, și vitamina E cu nenumărate proprietăți pentru podoaba capilară (stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului, reduce căderea părului, echilibrează secreția de sebum, hidratează firul de păr).

Jojoba îmbunătățește starea de sănătate a firelor de păr, hidratează firul și scalpul, previne despicarea vârfurilor, protejează de efectele negative ale radicalilor liberi. Datorită uleiului de jojoba, părul se regenerează mai rapid, devine mai flexibil, mai puternic, dar și mai strălucitor.

Ulei de jojoba – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, măști pentru ten, creme pentru corp și mâini, uleiuri de masaj, șampoane, balsamuri și măști de păr.

Ulei de jojoba – ulei purtător pentru uleiuri esențiale

Uleiul de jojoba este un excelent ulei bază pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Detalii
Ingrediente: simmondsia chinensis (jojoba) seed oil *

*ingredient bio

Utilizare ulei de jojoba:
ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele;

păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțin 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spații uscate la temperaturi sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui.

Rating Total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 comentarii
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

15 alte produse in aceeasi categorie: