Difuzor aromaterapie Crystal Rosu

Difuzor aromaterapie Crystal Rosu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI056  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 469,00 Lei
469,00 Lei cu TVA
  • Intră în lumea aromaterapiei cu difuzorul de uleiuri esențiale Crystal. 
  • Crystal Roșu este un produs 3 în 1: difuzor de arome, umidificator și ionizator de aer.
  • Creează o atmosferă relaxantă și primitoare care ajută la reducerea nivelului de stres.
  • În plus umidifică aerul din incapare, îl purifică și-l împrospătează fiind un excelent odorizant natural.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Difuzor aromaterapie Crystal Roșu

Intră în lumea aromaterapiei cu difuzorul de uleiuri esențiale Crystal.

Crystal Roșu este un produs 3 în 1: difuzor de arome, umidificator și ionizator de aer.

Difuzorul pentru uleiuri esențiale Crystal creează o atmosferă primitoare în orice încăpere, acasă sau la birou. Este ideal pentru a te bucura de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Creează o atmosferă relaxantă și primitoare care ajută la reducerea nivelului de stres, și, în funcție, de uleiul esențial utilizat, întărește imunitatea și îmbunătățește calitatea somnului. În plus umidifică aerul din incapare, îl purifică și-l împrospătează fiind un excelent odorizant natural.

Difuzorul pentru aromaterapie Crystal are un design unic și original, foarte diferit de cele disponibile în comerț. Sfera difuzorului este realizată din sticlă lucrată manual și prezintă detalii unice care filtrează lumina din interior creând reflexe magice. Lumina furnizată de difuzor este roșie, o culoare care activează metabolismul, sistemul circulator și nervos, stimulează nervii senzoriali.

Datorită design-ului, personalizat prin lumina și culoare, difuzorul pentru aromaterapie Crystal este un obiect ușor de integrat în orice stil de decorare. De asemenea, difuzorul pentru uleiuri esențiale Crystal poate constitui un cadou inspirat pentru cei dragi.

Datorita tehnologiei cu ultrasunete, difuzorul Crystal eliberează uleiurile esențiale în aer sub forma unor vapori reci, ușor de inhalat și de asimilat de către organism. În acest mod proprietățile uleiurilor esențiale sunt păstrate în totalitate. În plus, crește umiditatea și ionizarea aerului.

Crystal este difuzor de arome, umidificator și ionizator de aer. Funcțiile sale includ și cromoterapia LED. Cromoterapia sau vindecarea prin culori este o formă de terapie alternativă noninvaziva care folosește, ca și aromaterapia, simțurile pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii. Fiecare culoare emană o anumită energie care influențează organismul și sănătatea acestuia.

Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul Crystal:

Energie: Portocale, Grapefruit, Lămâie, Mentă, Piper Negru, Cedru

Wellness: Eucalipt Radiata, Eucalipt Citriodora, Eucalipr Radiata, Chiparos, Maghiran, Ghimbir, Tămâie, Bucuioc, Cimbru, Arbore de ceai, Piper Negru, Mentă, Rozmarin, Bergamotă, Ravintsara

Relaxare: Lavandă, Grapefruit, Bergamotă, Litsea Cubeba, Geraniu, Mandarină, Tămâie

Bună dispoziție: Chiparos, Portocale, Maghiran, Geranium, Mandarină Roșie, Ylang Ylang, Bergamotă, Salvie, Lavandă

Respirație Ușoară: Arbore de Ceai (Tea Tree), Mentă, Busuioc, Eucalipt, Cedru Atlas

Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .