Nou Nebulizator aromaterapie Yala Mareste

Lei 361.25

-15%

Lei 425.00

Nebulizator aromaterapie Yala

SAI060

Produs nou

Nebulizatorul de uleiuri esențiale este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice.

Yala este cadou perfect pt. cine iubește uleiurile esențiale.

Trasport : 13 Lei sau GRATUIT pt. comenzi de minim 159 lei - (vezi detalii)

-15%

Lei 425.00

Producator:

Comanda Telefonic: 0747-918071
Nebulizator uleiuri esențiale, difuzor fară apă aromaterapie Yala

Nebulizatorul de uleiuri esențiale este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice.

Creat din lemn și sticlă, nebulizatorul Yala ajută la îmbunătățirea stării de spirit, a sănătății și calității somnului. Difuzează moleculele de ulei esențial fară să folosească apă sau căldură. În acest mod proprietățile terapeutice ale uleiurilor sunt păstrate integral. Moleculele de ulei esențial fiind mai ușoare decât cele combinate cu apă vor plutii în aer pentru un timp mai îndelungat.

Nebulizatorul pulverizează în aer doar ulei esențial, și din acest motiv este considerat de aromaterapeuti cel mai eficient pentru inhalarea uleiurilor esențiale.

Nebulizatorul este indicat pentru difuzarea uleiurilor esențiale în spații mari. Nu are recipient pentru apă și deci nu produce abur. Uleiurile esențiale se folosesc în formă pură, nediluată.

Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul nebulizator Yala. Alege uleiul esențial de care ai nevoie:

Energie: Portocale, Grapefruit, Lămâie, Mentă, Piper Negru, Cedru

Wellness: Eucalipt Radiata, Eucalipt Citriodora, Eucalipr Radiata, Chiparos, Maghiran, Ghimbir, Tămâie, Bucuioc, Cimbru, Arbore de ceai, Piper Negru, Mentă, Rozmarin, Bergamotă, Ravintsara

Relaxare: Lavandă, Grapefruit, Bergamotă, Litsea Cubeba, Geraniu, Mandarină, Tămâie

Bună dispoziție: Chiparos, Portocale, Maghiran, Geranium, Mandarină Roșie, Ylang Ylang, Bergamotă, Salvie, Lavandă

Respirație Ușoară: Arbore de Ceai (Tea Tree), Mentă, Busuioc, Eucalipt, Cedru Atlas

Rating Total:
0 1 2 3 4
0/5
Bazat pe 0 comentarii
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

30 alte produse in aceeasi categorie: