Ulei Indian corp Centella New-Cell, 50ml - Khadi
Ulei Indian corp Centella New-Cell
Centella New - Khadi
Skin and soul Centella - Khadi
Ulei Indian corp Centella New-Cell, 50ml - Khadi
Ulei Indian corp Centella New-Cell
Centella New - Khadi
Skin and soul Centella - Khadi

Ulei Indian corp Centella New-Cell, 50ml - Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA102  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 85,00 Lei
85,00 Lei cu TVA

Bucura-te de o piele catifelata cu uleiul ayurvedic Centella New-Cell de la Khadi!

Imbunatateste aspectul pielii, ii confera elasticitate, stralucire. Regenereaza pielea, inclusiv cea afectata de vergeturi.

Ulei 100% natural, pe baza de plante folosite in Ayurveda,  pentru o piele tonifiata si placuta la atingere.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei ayurvedic cu centella Cell-New, ulei elixir Skin and Soul Khadi, 50ml

Uleiul Centella Cell-New este ideal a se folosi in ritualul de regenerare si revitalizare al pielii Rasayana. Imbunatateste aspectul pielii, chiar si in cazul vergeturilor.

Centella asiatica este o planta folosita in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale cicatrizante si regenerante. Centella asiatica regenereaza tesuturile, imbunatateste vizibil elasticitatea si fermitatea pielii, incetineste imbatranirea pielii si corecteaza imperfectiunile (vergeturi, arsuri, cicatrici). Are proprietati antioxidante si antiinflamatorie.  Confera pielii luminozitate si un aspect sanatos.

Centella este cunoscuta si sub denumirea de “iarba tigrului” deoarece tigrul de bengala se rostogoleste in frunzele de centella pentru a-si vindeca ranile.

Tulsi (cunoscut si sub denumirea de busuioc Indian), bogat in antioxidanti, protejeaza pielea de efectele negative ale radicalilor liberi, vetiver hidrateaza si previne uscarea pielii, sarsaparilla purifica pielea si stimuleaza metabolismul, amla tonifiaza pielea si o protejeaza de factorii externi datorita antioxidantilor pe care ii contine, manjistha combate retentia de apa si stimuleaza limfa.

Uleiurile de susan, orez, migdale dulci, germeni de grau si in, hidrateaza si catifeleaza pielea.


Utilizare ulei cu centella New-Cell Khadi

Uleiul Centella New-Cell are la baza o reteta ayurvedica care este folosita in mod traditional in tratamentul de regenerare si revitalizare Rasayana. Uleiul confera pielii elasticitate si stimuleaza regenerarea celulara. In plus, amestecul delicat de uleiuri esentiale stimuleaza spiritul, aplicarea devine o experienta cu adevarat senzuala.

Pentru rezultate optime si un tratament holistic complet (Panchakarma ) se recomanda utilizarea impreuna a celor 3 uleiuri pentru corp Shanti Shape:  Triphala Tri-Tox, Spicy Cell-lite, Centella New-Cell. Uleiurile detoxifiaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor.

Pasul 1: mix-ul de ingrediente din uleiului Triphala Tri-Tox se foloseste in tratamentele ayurvedice  Panchakarma pentru a dizolva tesutul adipos. Se recomanda utilizarea acestui ulei seara astfel incat sa actioneze pe perioada noptii.

Pasul 2: presupune utilizarea uleiului Spicy Cell-lite a doua zi dimineata. Mixul de ingrediente ayurvedice contribuie la metabolizarea depozitelor si la eliminarea acestora.  Reprezinta punctul culminant al trayamentului ayurvedic Panchakarma.   

Pasul 3: Uleiul ayurvedic Centella New-cell reprezinta al treilea par in tratamentul ayurvedic traditional  Rasayana. Contribuie la regenerarea celulelor si confera pielii elasticitate. Se poate folosi pe tot corpul.

Folosire ocazionala: se aplica dupa dus, pulverizand de 1-2 ori, si se maseaza cu miscari circulare pana cand intra in piele.

Ritual Khadi: folositi uleiul pentru un masaj meditativ, pentru a activa chakra radacina.


Uleiurile Triphala Tritox Elixir, Centella New Cell  si Spicy Cell-lite fac parte din linia Shakti Shape de uleiuri pentru corp. Shakti este o zeita Indiana care vine reprezentata ca o forta ce pune in miscare intreg universul. Uleiurile din linia  Shakti Shape au fost formulate pentru parti ale corpului  care au nevoie de mai multa atentie si un boost de energie. Uleiurile ajuta la restabilirea echilibrului pielii si ii confera energie.


Ingrediente Ulei cu centella New-Cell Khadi: Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Alcohol denat., Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Sida Cordi folia Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Convolvulus Pluricaulis Leaf Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Rubia Cordifolia Root Extract*, Vanillin, Limonene**, Linalool**

*ingredient organic
**componente naturale uleiuri esentiale
100 % ingrediente de origine naturala

vegan
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .