Sampon pudra anticadere par, 100gr –...

Sampon pudra anticadere par, 100gr – Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JNSSPP  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA
  • sampon pudra 100% natural cu Reetha, Amla, Shikakai
  • curata, combate caderea, conditioneaza parul
  • ideal pentru toate tipurile de par

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon pudra anticadere par, 100gr – Erbe di Janas

Sampon intaritor pentru toate tipurile de par, in special pentru parul deshidratat, stresat si care cade in exces. Samponul este 100% natural, contine doar pudre ayurvedice: Reetha, Amla, Shikakai, Aloe, Brahmi, Bhringraj, Methi, Neem.

Brahmi, Bhringraj si Amla confera parului vitalitate si combat caderea; Reetha si Shikakai spala si conditioneaza parul; Methi contribuie la hidratarea parului; Neem regleaza secretia de sebum, combate matreata si mentine scalpul sanatos; Aloe vera purifica, revigoreaza si hidrateaza.

Mix-ul de pudre se poate folosi ca sampon, dar si ca masca pentru par.

Utilizare: masca de par - pudra se amesteca cu apa foarte calda pana cand se obine o pasta cu textura unui iaurt in cazul in care se doreste sa se foloseaca ca masca. Ca masca se lasa sa actioneze 40-60 minute. Se inlatura cu apa si se face ultima clatire cu apa si otet.

Sampon - Daca se doreste sa se foloseasca ca sampon, textura pastei trebuie sa fie mai fluida. Se lasa la macerat timp de 15 minute, dupa care se aplica cu miscari circulare pe scalpul umed. Daca se foloseste ca sampon se aplica si pe lungime si se lasa sa actioneze 5-10 minute.

Ingrediente: Sapindus trifoliatus fruit powder (reetha), Emblica officinalis fruit powder (amla), Acacia Concinna fruit powder (shikakai), Aloe vera powder (aloe vera), Bacopa monnieri leaf powder (brahmi), Trigonella foenum graecum seeds powder (methi - schinduf), Eclipta alba leaf powder, Azadirachta indica leaf powder (neem).

Uz extern. Uz cosmetic.

vegan
on
bio
on

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .